Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ά. Γεωργιάδη, ο οποίος στράφηκε εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, προκάλεσαν την αντίδραση κυβερνητικών κύκλων.

Σύμφωνα λοιπόν με κυβερνητικές πηγές: «Η παραφροσύνη του κ. Γεωργιάδη κραυγάζει πανικό, αν όχι ενοχή, όσο προχωρά η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis. Ίσως πρέπει να δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό, δεν μπορεί, θα έχει και η Novartis».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέση για τις δηλώσεις Γεωργιάδη πήρε και ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «νέες αθλιότητες» και καλώντας τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, να πάρει θέση.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει, «με τις σημερινές του δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του».

Το γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος προσθέτει «αν ο Α. Γεωργιάδης δεν ήταν αντιπρόεδρος της Ν.Δ., θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας. Επειδή, όμως, έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως ο ‘Αδωνις Γεωργιάδη ισχυρίστηκε πως υπάρχει πόρισμα αναφορικά με το τραγικό περιστατικό στο νοσοκομείο Κρήτης, όπου κατά τη διάρκεια επέμβασης ρουτίνας, η 4χρονη Μελίνα έχασε τη ζωή της.

Σύμφωνα με όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ευθύνες είχαν επιρριφθεί στην εξαδέλφη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης