Τον Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας, διεκδικεί με αξιώσεις η Ελένη Παπακωνσταντίνου Ρουμελιώτη με τον Ανεξάρτητο Αυτοδιοικητικό συνδυασμό «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ψηφοδέλτιο της Ελένης Παπακωνσταντίνου Ρουμελιώτη, είναι υπερκομματικό, πολυσυλλεκτικό και πλήρως ανεξάρτητο. Αποτελεί μια δράση, πολιτών με γνώσεις, εμπειρίες και όραμα, και όπως όλα δείχνουν η νίκη 
είναι κοντά, καθώς οι περισσότεροι από τους υποψηφίους είναι νέοι άνθρωποι, που επιλέγουν να βγουν μπροστά και να βγάλουν από το τέλμα στο οποίο έχει περιπέσει, τον Δήμο και τις Δημοτικές Ενότητες.

Σημείο αναφοράς, δε, φαίνεται να είναι ο κόσμος που συγκεντρώνεται στις προεκλογικές συγκεντρώσεις, ο οποίος, όπως λέγεται, είχε πολλά χρόνια να κατέβει στους δρόμους και τώρα συσπειρώνεται γύρω από τη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» δημιουργώντας πονοκεφάλους στα αντίθετα επιτελεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας στο zougla.gr η υποψήφια δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας επεσήμανε « Ο Δήμος μας σήμερα βρίσκεται σε ιδιαίτερα δεινή κατάσταση εξαιτίας των παθογενειών και των νοοτροπιών του παρελθόντος. Ήρθε η ώρα αυτό να αλλάξει! Είναι ανάγκη να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί, από κοινού, κάθε τι μας κρατάει δέσμιους στο παρελθόν, με συναίνεση και κατανόηση.

Τα προβλήματα είναι πολλά, είμαστε όμως πρόθυμοι να συγκρουστούμε, να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε, προκειμένου να αλλάξει η ποιότητα ζωής,η εικόνα της πόλης και ολόκληρης της περιοχής που αγαπάμε. Να δημιουργήσουμε μια τοπική κοινωνία με ίσες ευκαιρίες, έμφαση στο ντόπιο επιχειρηματία, χώρους αθλητισμού και πρασίνου, δομές απασχόλησης και προάσπισης του πολιτισμού. Αυτές τις ιδέες έχω τη χαρά να μοιράζομαι με μια ομάδα ατόμων με υψηλό φρόνημα και αίσθηση καθήκοντος».

Στο πλευρό της κας Παπακωνσταντίνου από την πρώτη στιγμή βρίσκεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Παναγιώτης Φίλης στηρίζοντας με την παρουσία του τη δυναμική ομάδα της υποψήφιας δημάρχου Μάνδρας Ειδυλλίας.

Επιμέλεια: Κώστας Μιλόβας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης