«Φωτιά» στο προεκλογικό σκηνικό του Δήμου Αμαρουσίου βάζει η σημερινή εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη σε τηλεοπτικό σταθμό.

Η σύζυγος του απερχόμενου Δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη και  υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ» του Επαμεινώνδα Γαρδέλη, μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» δήλωσε ότι «ο Επαμεινώνδας Γαρδέλης είναι η συνέχεια της διοίκησης του άνδρα μου» ενώ χαρακτήρισε το «ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ» ως μία πρόταση πέρα από κομματικές ταυτότητες, πολυσυλλεκτική και ανεξάρτητη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Επαμεινώνδας Γαρδέλης, επί 12ετία συνεργάτης του Γιώργου Πατούλη, εξελέγη πρώτος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του 2006, δεύτερος το 2010 και ξανά πρώτος το 2014 και υπηρέτησε σε θέσεις ευθύνης του Δήμου, δίνοντας σκληρές μάχες για την πόλη του.

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος υπεύθυνος για το ειδικό σώμα και την αποξήλωση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων, αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας αλλά και περιβάλλοντος, ενώ ήταν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου για δύο συνεχείς θητείες.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για τον πιο έμπειρο αυτοδιοικητικό από όλους τους διεκδικητές του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς η καθημερινή παρουσία του στους δρόμους και στις γειτονιές του Δήμου, δίπλα στους πολίτες, τον καθιστούν άριστο γνώστη των προβλημάτων τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τη συνέντευξη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης