«Το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου έχει ξεπεράσει τα όρια της θεσμικής ανισορροπίας και έχει φτάσει στον πολιτικό εξευτελισμό», ανέφερε στη συνέντευξή της, η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη. H ευρωβουλευτής σημειώνει ότι «αρκετά πληρώσαμε τους ερασιτεχνισμούς τους», και ότι «οι εκλογές είναι η μόνη διέξοδος για να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά».

Αναφερόμενη στην παρουσία Καμμένου στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ τόνισε πως «αποδεικνύει ότι τα όρια της αυτογελοιοποίησης είναι δυσδιάκριτα για τους υπουργούς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αυτός που ισχυρίζεται ότι λειτουργεί ως θεματοφύλακας των εθνικών μας συμφερόντων θα ταξιδέψει στις Βρυξέλλες, για να επιβεβαιώσει ότι η κυβέρνηση των προθύμων δεν πέφτει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τις κατηγορίες του Μεγάρου Μαξίμου ότι η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας άγεται από ακροδεξιά στελέχη της, απαντά: «Προφανώς στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν… μαγικό καθρέφτη και όταν κοιτιούνται εξαφανίζεται από το είδωλο της κυβέρνησης ο Πάνος Καμμένος και οι ακροδεξιοί που τον πλαισιώνουν».

«Η ελληνική κοινωνία και η ελληνική Οικονομία δεν αντέχουν άλλη περίοδο αστάθειας. Αρκετά πληρώσαμε τους ερασιτεχνισμούς τους. Χρειαζόμαστε ρεαλιστικό σχέδιο για να γίνει η ζωή όλων μας καλύτερη. Οι εκλογές είναι η μόνη διέξοδος για να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά», αναφέρει η κ Σπυράκη.

Για το Σκοπιανό τόνισε πως «η Νέα Δημοκρατία εξήγησε εξαρχής στους διεθνείς συνομιλητές της ότι δεν μπορεί να δεχθεί μια συμφωνία που διατηρεί τον πυρήνα του αλυτρωτισμού, ονομάζει “Μακεδόνες” τους γείτονες και αναγνωρίζει τη “μακεδονική” γλώσσα. Οι εταίροι και οι σύμμαχοί μας γνωρίζουν πως σε λίγους μήνες θα έχουν απέναντί τους μια κυβέρνηση και έναν πρωθυπουργό που μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα στην Ελλάδα και να συμβάλει στη συνεργασία στην περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων. Η Νέα Δημοκρατία θα εμμείνει στη θέση της απέναντι σε αυτή τη Συμφωνία. Προτεραιότητά μας, το είπε πολλές φορές ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι να διαφυλάξουμε την ενότητα της ελληνικής κοινωνίας. Θα καταψηφίσουμε την κύρωση της Συμφωνίας και δεν θα την κυρώσουμε εφόσον δεν κυρωθεί από την παρούσα Βουλή. Δεν σκοπεύουμε να διχάσουμε τους Έλληνες για να ενώσουμε τους Σκοπιανούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης