Αίσθηση προκάλεσε στον δήμο Μαραθώνα δεσμευτική δήλωση που υπέγραψαν τέσσερις εκ των υποψηφίων δημάρχων Μαραθώνα, Ε. Κυπαρίσης, Σ. Λιβαθινός, Σ. Τσίρκας και Ν. Χατζηγιάνης, ότι αν εκλεγούν θα ασχοληθούν με την αποκατάσταση της περιοχής και τα προβλήματα των πυροπαθών.

Έντονη ήταν η αντίδραση του υποψήφιου της  «Λαϊκής Συσπείρωσης» (ΚΚΕ) Νίκου Στεφανίδη ο οποίος αρνήθηκε να υπογράψει το κείμενο κάνοντας λόγο για  προεκλογικές κινήσεις εντυπωσιασμού, «δηλώσεις νομιμοφροσύνης» και δεσμεύσεων οι οποίες είναι αυτονόητες τόσο για τον ίδιο όσο και για την παράταξή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η  «Λαϊκή Συσπείρωση» σε ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων αναφέρει «…προκειμένου να πείσουν για την αξιοπιστία τους , δέχονται να υπογράφουν κείμενα για να αποδείξουν ότι την επομένη των εκλογών θα έχουν συνέπεια λόγων και πράξεων. Κανείς όμως δεν τους πιστεύει πλέον!»

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» ΜΑΡΑΘΩΝΑ

24-5-2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με το κείμενο που ζητήθηκε να υπογραφεί μετά το debate για τους πυρόπληκτους από τη Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα και αφορά την υπόσχεση των υποψηφίων Δημάρχων για την υλοποίηση σχετικών δεσμεύσεων η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα δηλώνει ότι: H Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα σαν αξιόπιστη δύναμη, τόσο σε επίπεδο Δήμου Μαραθώνα με υποψήφιο Δήμαρχο το Νίκο Στεφανίδη, όσο και σε επίπεδο Περιφέρειας με υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής τον Γιάννη Πρωτούλη, καθώς και οι πέντε Κομμουνιστές Δήμαρχοι στη χώρα στους Δήμους Καισαριανής ,Πετρούπολης, Χαϊδαρίου, Ικαρίας, Πάτρας δεν έχουν κανένα λόγο να υπογράφουν δηλώσεις νομιμοφροσύνης και δεσμεύσεων.

Και αυτό γιατί, όλα αυτά τα χρόνια η Λαϊκή Συσπείρωση ,το Κ.Κ.Ε. και οι συνεργαζόμενοι με αυτούς αποδείχτηκαν οι μόνοι συνεπείς. Όλοι οι άλλοι, προκειμένου να πείσουν για την αξιοπιστία τους , δέχονται να υπογράφουν κείμενα για να αποδείξουν ότι την επομένη των εκλογών θα έχουν συνέπεια λόγων και πράξεων. Κανείς όμως δεν τους πιστεύει πλέον!

Αντίθετα οι εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση όλα αυτά τα χρόνια απέδειξαν ότι συγκρούονται με τις αντιλαϊκές πολιτικές που γεννούν το σύνολο των προβλημάτων. Παλεύουν για την ανακούφιση του εργαζόμενου λαού και είναι σταθερά στο πλευρό όποιου αγωνίζεται και διεκδικεί. Δεν είπαν ποτέ ψέματα.

Από τη πρώτη στιγμή της καταστροφικής πυρκαγιάς, βοήθησαν στην κατάσβεση και την περίθαλψη, κράτησαν σταθερή θέση στα ζητήματα των πυρόπληκτων, προτείνοντας ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσης για τη λύση των προβλημάτων τους σε Δήμο, Περιφέρεια, Ευρωβουλή. Ανέδειξαν και αγωνίστηκαν για τη διαχείριση των απορριμμάτων σε όφελος του λαού, παίρνοντας μέρος πρωτοπόρα στους αγώνες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα στο Δήμο Μαραθώνα και σε όλη τη χώρα, κάτι το οποίο θα συνεχίσουν.

Γι’ αυτό στείλε με τη ψήφο σου στο Δήμο, στην Περιφέρεια, στην Ευρωβουλή περισσότερους δοκιμασμένους αγωνιστές, οι οποίοι δε χρειάζεται να υπογράψουν τη δέσμευση ότι και την επομένη μέρα των εκλογών θα είναι στην πρώτη γραμμή της πάλης για το δίκιο του λαού και τις ανάγκες του, γιατί αποδεδειγμένα

…« δε βολεύονται με λιγότερο ουρανό»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης