Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Στα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια, τοποθετήθηκε ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, Μάξιμος Χαρακόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όπως φαίνεται, μετά τις θερινές διακοπές τους, επέστρεψαν δριμύτεροι οι γνωστοί – άγνωστοι των Εξαρχείων. Ξανάρχισε, και πάλι, το χιλιοπαιγμένο έργο των επεισοδίων με τις μολότοφ και την στοχοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων σε μια περιοχή που το Κράτος έχει παραδώσει και επίσημα τα κλειδιά της εξουσίας στις περιθωριακές ομάδες των μπαχαλάκηδων» τόνισε ο κ. Χαρακόπουλος.

Και υπογράμμισε: «Αυτά που συμβαίνουν τώρα προοιωνίζουν και εκείνα που θα ακολουθήσουν, καθώς ο κατ’ ευφημισμόν Υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρακολουθεί σαν αδρανής θεατής τα έκτροπά, χωρίς καμία διάθεση να τα περιστείλει».

Ασκώντας σκληρή κριτική κατά του αρμόδιου Υπουργού, τόνισε: «Ο κ. Τόσκας, εξάλλου, έχει άλλες… σοβαρότερες ασχολίες, όπως η προσπάθεια να απαξιώσει τους άνδρες και τις γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος, με ανυπόστατες κατηγορίες, αντί να αναλάβει τις ευθύνες του για την ελλιπή αντιπυρική προετοιμασία κατά το φετινό καλοκαίρι. Απρέπεια του Υπουργού την ώρα που, χάριν στον ηρωισμό και την αυτοθυσία των πυροσβεστών, σώθηκαν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης