«Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα ,να έχουμε όσους περισσότερους εγγεγραμμένους γίνεται στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους και αυτό θα είναι η μεγάλη ικανοποίηση» είπε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος για τους Έλληνες του εξωτερικού και το δικαίωμά τους να ψηφίσουν στις εκλογές.

Με τον αέρα των 291 ψήφων αφού μετά τις νομοτεχνικές βελτιώσεις που έκανε ο Συριζα κατά εβδομήντα τις εκατό είναι υπέρ του ναι,ο Υπουργός Εσωτερικών επισημαίνει πως θα είναι το καλύτερο μήνυμα ομοψυχίας που θα στείλει ο Ελληνισμός σε μια περίοδο που η τουρκική προκλητικότητα δεν έχει προηγούμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα ήταν μεγάλο λάθος του Γιάνη Βαρουφάκη να μην ψηφίσει το νομοσχέδιο. Όλοι βάλαμε νερό στο κρασί μας κανένας δεν λέει ότι τον ν/σ τον καλύπτει εκατό τις εκατό άρα θα έπρεπε να μην υπάρξει χαμένη ψήφος» ήταν το μήνυμα του Τάκη Θεοδωρικάκου στον γραμματέα του Μέρα 25 σε μια προσπάθεια να αγγίξει το απόλυτο των 300 ψήφων. Την Τετάρτη το νομοσχέδιο θα συζητηθεί στην Ολομέλεια και θα ψηφιστεί με ονομαστική ψηφοφορία και από τη στάση του Γιάνη Βαρουφάκη εξαρτάται αν έχουμε ρεκόρ ψήφων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης