Την επίσπευση της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας πρότεινε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ώστε να μη σέρνεται το θέμα των πρόωρων εκλογών που, όπως είπε, αποβαίνει σε βάρος της χώρας.

«Η γνώμη μου είναι να λύσουμε άμεσα το ζήτημα του Προέδρου και να απαντήσουμε άμεσα στο ερώτημα εκλογές ή μη εκλογές» είπε, μεταξύ άλλων, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Βήμα FΜ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το δεύτερο είναι», πρόσθεσε, «ότι εδώ έχουμε το εξής παρανοϊκό φαινόμενο, που ο ένας λέει “εγώ έχω 180 και μπορώ να βγάλω Πρόεδρο” και ο άλλος λέει “εγώ έχω 120 και εν πάση περιπτώσει ό,τι και να κάνεις δεν πρέπει να τον ψηφίσω”. Εδώ δεν μιλάμε για Πρόεδρο λοιπόν, ουσιαστικά γίνεται ένας διαγκωνισμός, εκλογές ή μη εκλογές σε βάρος της χώρας».

«Αστοχίες στον ΕΝΦΙΑ»

Σε ό,τι αφορά τον ΕΝΦΙΑ, ο κ. Χρυσοχοΐδης θεωρεί ότι έγιναν ορισμένες αστοχίες στην αρχή, οι οποίες ομολογήθηκαν από την κυβέρνηση και επιχειρείται σήμερα η βελτίωσή του, ο εξορθολογισμός του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γενικότερα, είπε ακόμη ότι για τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων δεν υπάρχουν αλλά περιθώρια για φόρους. «Θα έλεγα μάλιστα, ότι υπάρχει πια υπερφορολόγηση, υπάρχει μια εμμονή, σε ό,τι αφορά τη φορολόγηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων. Ωστόσο, υπάρχει πλούτος και φορολογητέα ύλη, που πρέπει να συλληφθεί και είναι γνωστή. Εννοώ υπάρχουν εισοδήματα, τα οποία επιτέλους πρέπει να συλληφθούν και να φορολογηθούν και είναι γνωστά αυτά».

Το δίκαιο κράτος, ανέφερε, συμπεριφέρεται, ισότιμα σε όλους. Και αυτό πρέπει να γίνει το επόμενο διάστημα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης