«Η σημερινή πρακτική του νυν πρωθυπουργού που συγκρότησε αυτήν την επιτροπή για να κάνει λέει ”κοινωνικό διάλογο” για την αναθεώρηση του Συντάγματος θυμίζει δικτατορία» ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στη Βουλή.

«Έχοντας στο μυαλό τους αείμνηστους Κωνσταντίνο Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου, καθώς και τους πρωθυπουργούς Κώστα Σημίτη και Κώστα Καραμανλή, που έκαναν αναθεωρήσεις του ελληνικού Συντάγματος προσφεύγοντας αποκλειστικά και μόνο στην κοινοβουλευτική διαδικασία, σεβόμενοι δηλαδή τον θεσμό. Και να αντιπαραβάλω τη θεσμική πρακτική με τη σημερινή πρακτική του νυν πρωθυπουργού που συγκρότησε αυτήν την επιτροπή για να κάνει λέει “κοινωνικό διάλογο” για την αναθεώρηση του Συντάγματος, κάτι που θυμίζει, κύριε Πρόεδρε, θυμίζει δικτατορία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το έκανε ο Γιώργος Παπαδόπουλος δύο φορές, με ”κοινωνικό διάλογο” υποτιθέμενο και επιτροπές, ένα καθεστώς αντιδημοκρατικό» συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ σε πολλές περιπτώσεις δεν θυμίζει δημοκρατικό κόμμα. Είναι μία πάρα πολύ έντονη στιγμή αυτή» είπε ο κ. Λοβέρδος.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης