Ολοκληρώθηκαν οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τα προνόμια που θα έχουν οι πολίτες που έχουν εμβολιαστεί.

Στην παρουσίαση μετείχαν η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον λόγο πήρε πρώτος ο κ. Σκέρτσος, ο οποίος κάλεσε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί να το πράξουν.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο πρωθυπουργός, ο οποίος ανέφερε πως η χώρα φαίνεται να κερδίζει τη μάχη και ότι η κανονική ζωή επιστρέφει στους ρυθμούς της. Είπε ακόμα ότι η κυβέρνηση στήριξε το σύστημα υγείας, τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. 

«Όλο αυτό το διάστημα στηρίξαμε και την υγεία και την οικονομία. Ήρθε η ώρα η Πολιτεία να επιβραβεύσει τους πολίτες που 16 μήνες άλλαξε η ζωή τους. Αναφέρομαι στους 940.000 νέους οι οποίοι δυσκολεύτηκαν πολύ το προηγούμενο διάστημα και τώρα με την πρώτη δόση του εμβολίου θα έχουν στη διάθεσή τους μία προπληρωμένη κάρτα από το κράτος αξίας 150 ευρώ για ψυχαγωγικούς λόγους ή για τις διακοπές τους. Είναι ένα ψηφιακό πορτοφόλι το οποίο θα λάβουν όλοι οι νέοι ηλικίας από 18 έως 25 ετών» σημείωσε. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης