Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Λαϊκή Ενότητα καταδικάζει «τη δίωξη των αγωνιστών, ενάντια στους πλειστηριασμούς, Παναγιώτη Λαφαζάνη, Αντώνη Μαυρομμάτη, Λεωνίδα και Ηλία Παπαδοπούλου», λόγω της εκδίκασης της υπόθεσης, αύριο Τετάρτη, στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «…Όλες και όλοι την Τετάρτη 8.1.2020 στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων κτήριο 12 αίθουσα 4 στις 10.30 .π.μ. Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ καταδικάζει την παραπομπή σε δίκη των αγωνιστών
Παναγιώτη Λαφαζάνη, Αντώνη Μαυρομμάτη, Λεωνίδα και Ηλία Παπαδοπούλου, που διώκονται εξαιτίας της δράσης τους ενάντια στους πλειστηριασμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Συγκεκριμένα αυτή είναι η δεύτερη δίκη για τον Π. Λαφαζάνη, μετά την πρώτη που άρχισε στις 30.10.2019 και αναβλήθηκε για τις 20.06.2020 λόγω συνεννοημένης απουσίας όλων των μαρτύρων κατηγορίας.

»Στη δίκη που έχει προγραμματιστεί για αύριο 8.1.2020, οι αγωνιστές που παραπέμπονται διώκονται συνολικά για παράβαση 21 άρθρων του Ποινικού Κώδικα, όπως φθορά ξένης περιουσίας, διατάραξη κοινής ειρήνης, άσκηση βίας και βιαιοπραγίας κατά αστυνομικών και άλλων εντελώς ανυπόστατων κατηγοριών».

«Οι δίκες αυτές έχουν στόχο να κατατρομοκρατήσουν τους πολίτες για να ανακοπεί η οποιαδήποτε αντίδραση για τους χιλιάδες πλειστηριασμούς, που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο χρονικό διάστημα. Δεν θα τους περάσει, αντιδράσεις θα υπάρχουν. Το δικαίωμα στη στέγη είναι ιερό» προστίθεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης