Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Στις καταστροφές από τις εκτεταμένες φωτιές σε περιοχές της χώρας αναφέρθηκε με σχετική του δήλωση, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης.
Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Τέσσερις ημέρες μετά και αφού έσβησαν οι φωτιές, επιτέλους εμφανίστηκε ο κ. Τσίπρας με ελικόπτερο. Τέσσερις ημέρες μετά και αφού γέμισαν ολόκληρες περιοχές στάχτες και αποκαΐδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ανικανότητα και η ανοργανωσιά τους δεν κρύβονται πίσω από θεωρίες συνωμοσίας» υπογράμμισε ο κ. Αυγενάκης, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα.

Παράλληλα επεσήμανε: «Ο νους μας είναι σε όλους αυτούς που δοκιμάσθηκαν και δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές όλες αυτές τις μέρες, στους πολίτες, τους πυροσβέστες και τους εθελοντές που δίνουν με γενναιότητα τη μάχη με τις φωτιές».

«Σήμερα» τόνισε ο κ. Αυγενάκης «πρωταρχικό μέλημα πρέπει να είναι η αμεσότατη αποκατάσταση των ζημιών και η στήριξη των πληγέντων και εδώ δε χωρούν φθηνά άλλοθι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έστω και τώρα, ας συντονιστούν για να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα που η ανικανότητά τους προκάλεσε», κατάληξε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης