Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Κριτική κόλαφο κατά του κ. Τσίπρα, άσκησε ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού κατά την επίσκεψή του, στο Ι.Τ.Ε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Μόνον προϊόν θράσους και σύγχυσης μπορούν να είναι οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα για “ανάσα στην έρευνα και κίνητρα στους νέους επιστήμονες να επιστρέψουν”.

Και υπογράμμισε: «Ο κ. Τσίπρας είναι εχθρός της νεολαίας. Είναι ο νεότερος πρωθυπουργός με την πιο γερασμένη νοοτροπία. Όχι μόνο σε επιλογές προσώπων, αλλά κυρίως σε αντιλήψεις».

Συνεχίζοντας την ολομέτωπη κριτική του, ο κ. Αυγενάκης είπε ιδιαίτερα επικριτικά: «Διότι ποιος πρωθυπουργός θα μπορούσε να διανοηθεί να βάλει “χέρι” στο ταμείο αλληλεγγύης των γενεών, για να πληρώσει συντάξεις σήμερα, σε βάρος των νέων αύριο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιος πρωθυπουργός θα προστάτευε τους κομματικούς του πελάτες, στερώντας δουλειές και ευκαιρίες από τους νέους;

Ποιος Πρωθυπουργός θα δεχόταν να ψηφιστεί ο “αναχρονιστικός” νόμος Γαβρόγλου που υποβαθμίζει την τριτοβάθμια εκπαίδευση, τα μεταπτυχιακά και την έρευνα;»

«Η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια της αναμονής. Οι νέοι και οι επιστήμονες δεν περιμένουν την μικροπολιτική της αυταπάτης και του ασύστολου ψεύδους να τους δώσει κίνητρα!”» κατέληξε ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης