Ο Παν. Λαφαζάνης, σχολιάζοντας δημοσιεύματα του τύπου που αναγράφουν ότι επιδικάστηκαν στην Fraport δεκάδες εκ. ευρώ ως αποζημίωση για την κακή κατάσταση των αεροδρομίων που παρέλαβε, έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Oι πληροφορίες ότι, με βάση την αποικιακή σύμβαση που υπέγραψε η ελληνική κυβέρνηση με την Fraport, επιδικάστηκε στην τελευταία αποζημίωση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, εξαιτίας της δήθεν κακής κατάσταση των αεροδρομίων που παρέλαβε, είναι εξωφρενικές και θυμίζουν θέατρο του παραλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν φτάνει που η Fraport άρπαξε ”κοψοχρονιά” και με δάνεια από τις ελληνικές τράπεζες τα 14 υπεκερδοφόρα , πρόσφατα ανακατασκευασμένα και με εξελισσόμενες δημόσιες επενδύσεις εκσυγχρονισμού τους, περιφερειακά μας αεροδρόμια, καθιστώντας την χώρα μας και τουριστικό προτεκτοράτο της Γερμανίας, διαβάζουμε τώρα πληροφορίες ότι η Fraport θα τσεπώσει και από πάνω ένα ”πρωτοχρονιάτικο” μποναμά για ζημιές, τάχα, στα αεροδρόμια μας, τις οποίες ανακάλυψε εκ των υστέρων!

Ελπίζουμε οι πληροφορίες αυτές, περί κρατικής αποζημίωσης της Fraport, η οποία ήδη απέσπασε τεράστια κέρδη από την ολιγόμηνη διαχείριση των αεροδρομίων, να είναι απολύτως ανακριβείς και φαντασιώσεις νοσηρών εγκεφάλων, γιατί αλλιώς οι ποινικές ευθύνες, όσων υπέγραψαν την σκανδαλώδη σύμβαση και όσων διανοηθούν να πληρώσουν στην Fraport αποζημιώσεις, γίνονται ακόμα πιο μεγάλες και κακουργηματικές.

Απαιτούμε άμεση και ουσιαστική ενημέρωση, πριν οι ιθύνοντες μας εμφανίσουν δήθεν τετελεσμένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απαιτούμε την καταγγελία της σύμβασης, την ακύρωση της πώλησης των αεροδρομίων και την επαναφορά τους στο δημόσιο.

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης