Σε συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης καλεί η ΛΑΕ, τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, στις 13.00, έξω από τη ΓΑΔΑ, όπου τρεις αγωνιστές του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, «έπειτα από πρωτοβουλία του Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Πολιτεύματος της Κρατικής Ασφάλειας, κλήθηκαν να απολογηθούν για την δράση τους ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς». Πρόκειται για τους Θανάση Γούναρη, πρόεδρο του Κόμματος Πειρατών Ελλάδος , Αυγή Βουτσινά μέλος του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α και Αντώνη Μαυρομμάτη μέλος της Λαϊκής Ενότητας..

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΛΑΕ, «οι διώξεις αυτές έρχονται να συνεχίσουν μία άνευ προηγουμένου προσπάθεια της κυβέρνησης (που άρχισε με τις διώξεις εναντίον του Γραμματέα της ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη) να κατατρομοκρατήσει τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες, που προσπαθούν με την συνεχή και πολύμηνη δράση τους, να βάλουν φρένο στις ορέξεις των τραπεζών και των funds, για καταλήστευση της πρώτης κατοικίας και της λαϊκής περιουσίας των φτωχών νοικοκυριών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και σημειώνει: «Η Λαϊκή Ενότητα και το Κίνημα κατά των πλειστηριασμών δηλώνουμε απερίφραστα πως οι διώξεις δεν θα μας σταματήσουν, αλλά θα εντείνουν τις προσπάθειες μας για προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς κι εξώσεις και ακύρωση των αντιλαϊκών πολιτικών της κυβέρνησης, η οποία για άλλη μία φορά αποδεικνύει με τη συμπεριφορά της, πως βρίσκεται σε εντεταλμένη υπηρεσία της Τρόικα, των κερδοσκοπικών Funds και των δανειστών»..

Η ΛΑΕ καλεί όλες και όλους τους ενεργούς πολίτες και τους κοινωνικούς κι εργατικούς φορείς της χώρας, να συμπαρασταθούν στον αγώνα της Λαϊκής Ενότητας και του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών, την Δευτέρα 3/11/2018 και ώρα 13:00 έξω από την ΓΑΔΑ αλλά και κάθε Τετάρτη έξω από τα συμβολαιογραφεία όλης της χώρας και καταλήγοντας τονίζει:

«Οι διώξεις δεν μας σταματούν. Η πρώτη κατοικία και η λαϊκή περιουσία των φτωχών νοικοκυριών δεν θα γίνει βορά των τραπεζών, των funds και των δανειστών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης