Οξύτατη κριτική στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, το οποίο χαρακτηρίζει «Νταβός της μνημονιακής Ελλάδας», ασκεί με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

Ο κ. Κριθαρίδης αναφέρει ότι «σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες και για μία εβδομάδα το “Νταβός της Μνημονιακής Ελλάδας”, ή όπως παραπλανητικά τιτλοφορείται επίσημα, το “6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών”». Προσθέτει ότι «σε αυτή τη “ναυαρχίδα της λεηλασίας”, οι συμμετέχοντες, δηλαδή σύσσωμα τα κόμματα του Μνημονιακού Τόξου (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ) όπως και οι μπροστάρηδες των μέσων μαζικής εξαπάτησης της ολιγαρχίας, θα επιδοθούν στην τελειοποίηση όλων των βάρβαρων, αντιλαϊκών, μνημονιακών πολιτικών, εμβάθυνσης της χρεοδουλοπαροικίας και εμπέδωσης της χώρας μας ως αποικίας χρέους, ως υποχείριου της τρόικας και της ολιγαρχίας δίχως σύνορα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο φόρουμ, δηλώνει ο κ. Κριθαρίδης, «γεννήθηκε άλλωστε μεσούσης της μνημονιακής διαδικασίας και “ευλογείται” από την ίδια την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που από τη θέση της στο ΣτΕ ακόμα έκρινε συνταγματικά τα μνημόνια». Καταλήγει τονίζοντας στη δήλωσή του ότι «οι πολίτες εκεί έξω, οι εργαζόμενοι, οι αγρότες και οι μικρομεσαίοι, το μόνο που έχουν να περιμένουν από τις ζυμώσεις του συγκεκριμένου φόρουμ είναι το τι μέγεθος λιοντάρια θα τους ξαμολήσει αυτό το σύγχρονο Κολοσσαίο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης