Τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Κουμουτσάκο φιλοξένησαν η Λουκίλα Καρρέρ και η Λίτσα Θεοφάνους στην τηλεόραση της Ζούγκλας και την εκπομπή «Με το Λι και με το Λάμδα».

«Η Αττική έχει ανάγκη να αλλάξει πρόσωπο και να κάνει στροφή 180 μοιρών προς το μέλλον» είπε ο κ. Κουμουτσακος «κι αυτό μπορεί να γίνει με κοινωνική πολιτική που μπορεί να γίνει πράξη με τη βοήθεια κοινοτικών πόρων. Και η πενταετής εμπειρία μου στην Ευρωβουλή θα βοηθήσει σημαντικά σε αυτήν την εξεύρεση πόρων» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στην Ευρώπη των Περιφερειών, η Αττική οφείλει να είναι παρούσα με πολίτες που έχουν δουλειά ασφάλεια και αξιοπρέπεια. Πρώτο μας μέλημα το χτύπημα της ανεργίας των νέων. Σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε έναν “πολυχώρο” σε ένα από τα πολλά δημόσια κτίρια στο οποίο θα στεγάσουμε νέους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά μέσω διαδικτύου. Έτσι, θα δημιουργήσουμε ένα “φυτώριο” νέων επαγγελματιών» είπε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής.

«Σε αντίστοιχα δημόσια κτίρια τα οποία θα διαμορφωθούν κατάλληλα θα φροντίσουμε να στεγάσουμε και να προσφέρουμε τα απαραίτητα στους άστεγους» είπε ο κ. Κουμουτσάκος επισημαίνοντας πως «δεν αρκεί να δώσεις στέγη στον άστεγο αλλά να του παρέχεις εκτός από τη διατροφή του και τις συνθήκες υγιεινής και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη» συμπλήρωσε.

«Σε αυτά τα χρόνια της κρίσης νιώσαμε την ανάγκη και τη δύναμη της αλληλεγγύης. Θα μπορούσαν όλες αυτές οι οργανώσεις που προσφέρουν να συντονιστούν κάτω από την ομπρέλα της Περιφέρειας για ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα» είπε ο κ. Κουμουτσακος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υποσχόμαστε έργα και όχι κορδέλες! Η λογική της κορδέλας έχει παραγίνει…. εγκαινιάζονται έργα, κόβοντας κορδέλες την ώρα που τα ίδια τα έργα δεν έχουν καν εγκριθεί!» είπε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.

Επιμέλεια Λουκίλα Καρρέρ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης