Ήρθε η ώρα για άλλες συμμαχίες είπε ο Νίκος Κοτζιάς από το Ηράκλειο, μιλώντας στο Εμπορικό Επιμελητήριο, κάνοντας λόγο για ένα πολιτικό σύστημα ενάντια, όπως επισήμανε, στη διαφθορά και τους εκβιαστές. Το δικό μου στόμα και το στόμα του «Πράττω» δεν κλείνει, είπε, δηλώνοντας σε αυστηρό τόνο πως οι απειλές ζωής, οι σφαίρες και οι σακούλες με αίματα δεν είναι δημοκρατία. «Προσωπικά ούτε εκβιάζω, ούτε εκβιάζομαι».

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών είπε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήταν κυβέρνηση σωτηρίας, τώρα όμως ήρθε η ώρα για άλλες συμμαχίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εγώ ζω, ανέφερε από το μισθό το δικό μου και της συζύγου μου που είναι καθηγήτρια Πανεπιστημίου και είμαι περήφανος για αυτό. Δεν με αγγίζει τίποτα γιατί είμαι καθαρός», είπε μέσα σε έντονο φορτισμένο κλίμα, δηλώνοντας αρκετές φορές ότι στην περίοδο που βρέθηκε στη θέση του υπουργού Εξωτερικών υπερασπίστηκε τόσο την αξιοπρέπεια τη δική του όσο και της κυβέρνησης.

Ο κ. Κοτζιάς έκανε έναν απολογισμό του έργου του και μίλησε για το Κυπριακό, τις σχέσεις με την Τουρκία και την Αλβανία και για την Συμφωνία με την ΠΓΔΜ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης