Σφοδρή επίθεση σε όσους αμφισβητούν την μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και βουλευτής του κόμματος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο κ. Κωνσταντινόπουλος μίλησε για στελέχη «που δίνουν δήθεν τη μάχη για “τα ιερά και τα όσια” ενώ πριν τις εκλογές, έβρισκαν δικαιολογίες όχι μόνο για να απέχουν αλλά για να κάνουν και κακό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα χαρακτήρισε θετική την απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ για διεξαγωγή συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης, ενώ απευθυνόμενος σε «όσους επικαλούνται τον Ανδρέα Παπανδρέου», τόνισε πως και ο ιστορικός η ηγέτης δεν έμεινε στην Ένωση Κέντρου.

«Σήμερα πρέπει να πάμε στο επόμενο βήμα» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της ηγεσίας της Δημοκρατικής Παράταξης, είπε πως η λογική διαδικασία είναι πως εφόσον ιδρυθεί, βρεθούν οι πολιτικές που «μας ενώνουν» και φτιαχτεί η οργάνωση, τότε θα αποφασιστεί και αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα είπε αστειευόμενος, πως όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να «ποινικοποιηθεί η αχαριστία» αυτών που τα πήραν όλα από το ΠΑΣΟΚ και τώρα φεύγουν σε κάποιο άλλο κόμμα ή βρίσκουν τρόπους να είναι πάντα μέσα σε όλα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης