Με δριμεία επίθεση απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη στις νέες βολές του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης, ο οποίος επέμεινε στην ανάγκη διενέργειας πρόωρων εκλογών.
Αναφερόμενη στις επαφές που είχαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Σίτι του Λονδίνου, η κ. Βούλτεψη έκανε λόγο για ισχυρό σοκ του κ. Τσίπρα «που του προκάλεσαν οι απανωτές αντιδράσεις των επενδυτών, με τους οποίους με δική του πρωτοβουλία ήλθε σε επαφή».

«Μιλά για ρεαλισμό, αλλά στο Σίτι του Λονδίνου του είπαν πως βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, μιλά για κοινωνική συνοχή, αλλά υπόσχεται χορήγηση υπηκοότητας σε περισσότερους μετανάστες» πρόσθεσε η κ. Βούλτεψη, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ πως «με κάθε τρόπο γίνεται ένα κόμμα ένοχο και συνώνυμο της αποσταθεροποίησης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο επικαλούνταν e-mail στελέχους επενδυτικού οίκου, το οποίο φέρεται να συμμετείχε στις συναντήσεις με την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Λονδίνο.
Κατά τα δημοσιεύματα, το ίδιο στέλεχος φέρεται να χαρακτηρίζει στο σημείωμά του «ανέκδοτο» τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποστηρίζοντας μάλιστα πως «όσοι βγήκαν από τη συνάντηση θέλουν να πουλήσουν τα πάντα στην Ελλάδα».

Για «κακοστημένες διαρροές» που στόχο έχουν να καλύψουν τη «νέα κυβερνητική αποτυχία στο Παρίσι» έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης, ενώ και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης τόνισε, μεταξύ άλλων, πως «το συγκεκριμένο πρόσωπο (σ.σ. στο οποίο αποδίδεται το e-mail) δεν παρέστη σε καμία συνάντηση με τον κ. Σταθάκη και τον κ. Μηλιό».

Eπιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης