«Η πολιτική είναι αντιπαράθεση. Χθες, στη Λάρισα είχαμε μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση που μου θύμισε συγκεντρώσεις από άλλες εποχές. Η πολιτική είναι συμμετοχική διαδικασία. Καλύτερα ο κόσμος να συμμετέχει, παρά να απέχει» επεσήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνέντευξή του στον sport24 radio.

«Η Βουλή έχει ένταση. Πρέπει να είναι μια αντιπαράθεση επιχειρημάτων. Δεν μου αρέσει να υψώνω τους τόνους, αλλά να κερδίζω με τη δύναμη των επιχειρημάτων μας. Όλοι πρέπει να κάνουμε προσπάθεια στη Βουλή να συζητάμε πολιτικά» πρόσθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές είπε ότι για τον ίδιο είναι «α’ ημίχρονο» και εξήγησε: «Το βράδυ των ευρωεκλογών θα υπάρχει νικητής και χαμένος. Θα κερδίσουμε πιστεύω. Το β’ ημίχρονο είναι οι εθνικές εκλογές. Από τη στιγμή που κάποιος έχει πει ότι η κάλπη αυτή είναι ψήφος εμπιστοσύνης. Κανονικά λες μην ταλαιπωρήσουμε τη χώρα τέσσερις μήνες. Όσο κι αν κερδίσουμε, η μπάλα χαμηλά. Κερδίζεις με καθαρή νίκη. Δεν θα πω ποσοστό. Και έχεις τη ρεβάνς και είσαι στα αποδυτήρια. Θα κάνουμε τη δουλειά μας».

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε, ακόμα, ότι το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα τη δεκαετία του ’80 ήταν ο Μισέλ Πλατινί, ενώ για το NBA είπε ότι είναι σπορ που είναι ταυτόχρονα και θέαμα. «Κατάφεραν και έχτισαν ένα παγκόσμιο προϊόν. Είμαστε περήφανοι που πρωταγωνιστεί ένας Έλληνας, μεγάλο ταλέντο και πολύ καλό παιδί. Το ποδόσφαιρο είναι προϊόν. Αυτό που γίνεται είναι ότι υποβαθμίζεται το προϊόν “ελληνικό ποδόσφαιρο”. Υπάρχουν ζητήματα που αφορούν τις υποδομές. Ομάδες που θέλουν να φτιάξουν τα δικά τους γήπεδα θα πρέπει να τις στηρίξουμε όλες» επεσήμανε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης