Από το Γραφείο Τύπου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, σχετικά με τη συνέντευξη του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, στην ΕΡΤ1:

«Αν ο κ. Τζανακόπουλος αναζητά πολιτικές ευθύνες ας κοιτάξει στον καθρέφτή του και τον περίγυρό του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί θα συναντήσει όλους εκείνους που με τις επιλογές τους, με πρώτον το σημερινό πρωθυπουργό, συγκαλύπτουν απροκάλυπτα και προκλητικά αυτόν που έχει ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, για την εκτίναξη της φαρμακευτικής δαπάνης από τα 2 δις ευρώ το 2004 στα 5,5 δις ευρώ το 2009.

Εκεί θα συναντήσει όλους εκείνους που καταψήφιζαν κάθε απόφαση που είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης κατά 3 δις ευρώ το χρόνο.

Εκεί θα συναντήσει όλους εκείνους, που αντί να ντρέπονται που κυβερνάνε με Καμμένους και Παπαγγελόπουλους, έχουν το θράσος να συσκοτίζουν ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ των κυβερνήσεων Καραμανλή. Τότε που η Ελλάδα έφτασε να δαπανά για το φάρμακο, όσο η Ισπανία με σχεδόν πενταπλάσιο πληθυσμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί θα συναντήσει όλους εκείνους που το μόνο που γνωρίζουν να κάνουν, είναι να κατασκευάζουν ενόχους, γιατί αλλιώς δεν μπορούν οι ίδιοι να υπάρχουν.

Εκεί θα συναντήσει όλους εκείνους που έκαναν κάθε δημοκράτη και αριστερό να ντρέπεται.

Όλα τα άλλα, δεν είναι παρά προφάσεις εν αμαρτίαις».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης