Mε κοινή τους δήλωση ο Χρήστος Γκόκας, αρμόδιος στη ΚΟ του ΚΙΝΑΛ για τις υποδομές και της μεταφορές και ο γραμματέας του Τομέα Κώστας Κοκκόρης, επικρίνουν την κυβέρνηση πως κομπάζει για την απόκτηση 40 λεωφορείων με leasing, μετά από έναν χρόνο πανδημίας, καθυστερήσεων και ατολμίας αποφάσεων.

Όπως αναφέρουν, γίνεται «στα μέσα Απριλίου και την κορύφωση του τρίτου κύματος της πανδημίας, αντί για τα 300 τουλάχιστον λεωφορεία που έχουν εξαγγελθεί και έπρεπε να βρίσκονται στην κυκλοφορία από τον Αύγουστο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δύο στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, αφού επισημαίνουν ότι ο συνωστισμός στα ΜΜΜ και οι κίνδυνοι που εγκυμονεί στη διάδοση του COVID-19, αποτελώντας επί μήνες εστία υπερμετάδοσης, τονίζουν ότι «απαιτείται ριζική αναδιάρθρωση των συγκοινωνιών, τόσο με αγορά εξοπλισμού, όσο και με πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού».

Οι κ. Γκόκας και Κοκκόρης επισημαίνουν πως «αντί για τους πανηγυρισμούς με την παρουσία του πρωθυπουργού, η κυβέρνηση να φροντίσει, τουλάχιστον, να παραδοθούν για κυκλοφορία και τα 300 λεωφορεία, μέσα στον Απρίλιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης