Β.Κικίλιας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλειτουργεί την Αμυγδαλέζα που αποκαλούσε “κολαστήριο”»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016, 21:29
Β.Κικίλιας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλειτουργεί την Αμυγδαλέζα που αποκαλούσε “κολαστήριο”»
Κριτική «κόλαφο» στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για την επαναλειτουργία της Αμυγδαλέζας, άσκησε ο Συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α΄ Αθηνών, κ. Βασίλης Κικίλιας.

«Το τότε «κολαστήριο» όπως το αποκαλούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, υποχρεώθηκε να το ανοίξει σήμερα, καθώς η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην Υπουργός. Και υπογράμμισε: «Και έτσι, τώρα, το γύρισαν στην ωμή προπαγάνδα παρουσιάζοντας εικόνες με προσφυγόπουλα να τρέχουν να χαιρετίσουν τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Ντροπή»

Η πλήρης δήλωση του κ. Κικίλια:

«Ο χώρος της Αμυγδαλέζας επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας είχε συμβολή στην δημόσια ασφάλεια, λειτουργώντας ως κλειστό κέντρο επαναπροώθησης για τους παράτυπους μετανάστες με υγειονομικό έλεγχο. Τότε, ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλούσε την Αμυγδαλέζα “κολαστήριο”.
Σήμερα, υποχρεώθηκαν να ανοίξουν ξανά το χώρο, καθώς η κατάσταση στο προσφυγικό είναι εκτός ελέγχου, εξαιτίας της ανικανότητάς τους να αντιμετωπίσουν οργανωμένα το πρόβλημα σε όλη τη χώρα.
Και έτσι, τώρα, το γύρισαν στην ωμή προπαγάνδα παρουσιάζοντας εικόνες με προσφυγόπουλα να τρέχουν να χαιρετίσουν τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Ντροπή!».


Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016, 21:36