Κεφαλογιάννη: « Ως βουλευτής οφείλω να είμαι πολύ προσεκτική στο πού συμμετέχω»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018, 21:49
Κεφαλογιάννη: « Ως βουλευτής οφείλω να είμαι πολύ προσεκτική στο πού συμμετέχω»
Η βουλευτής Α' Αθήνας της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» αναφέρει ότι η ΝΔ έχει συνεπή και σταθερή στάση στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, σημειώνει ότι δεν βλέπει καμία αλλαγή στάσης εκ μέρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης λόγω και των σεναρίων για δημιουργία νέου κόμματος προς τα δεξιά της παράταξης και επισημαίνει ότι η ΝΔ δεν μπορεί να δώσει "λευκή επιταγή" στην κυβέρνηση αναμένοντας άφωνη και άβουλη τις εξελιξεις, αλλά οφείλει «να αντιδρά στους πολιτικούς τακτικισμούς και να βάζει αναχώματα στις μικροπολιτικές επιδιώξεις των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ». 

Ως προς την δική της συμμετοχή στο συλλαλητήριο, είπε ότι «ως βουλευτής οφείλω να είμαι πολύ προσεκτική στο πού συμμετέχω, ποιοι είναι οι διοργανωτές, τι ακούγεται εκεί. Η εξωτερική πολιτική χρειάζεται ψυχραιμία, σοβαρότητα, γνώση και προσεκτικές κινήσεις».

Η κ. Κεφαλογιάννη εξέφρασε την πεποίθησή της υπέρ της ύπαρξης εθνικής γραμμής στα μεγάλα εθνικά θέματα και κατέκρινε την κυβέρνηση για το «πρωτοφανές παράδοξο του κυβερνητικού εμπάργκο ενημέρωσης προς όλα τα πολιτικά κόμματα».

Ερωτηθείσα αν ανησυχεί από την αύξηση της κοινοβουλευτικής δύναμης του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι την ανησυχεί ιδιαίτερα η διάλυση της μεσαίας τάξης, σημειώνοντας ότι «οι όποιες κοινοβουλευτικές μεταγραφές δεν έχουν κανέναν αντίκτυπο στην κοινωνία που πιέζεται αφόρητα από το τρίτο μνημόνιο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018, 21:49