Για «κοροϊδία» κάνει λόγο το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τις χθεσινές ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με τις αλλαγές στο Γυμνάσιο.

«Η κυβέρνηση συνεχίζει στην ίδια τακτική του “βαφτίζω το κρέας-ψάρι” και στην παιδεία, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των λαϊκών οικογενειών και των παιδιών της, που ζουν από πρώτο χέρι τις συνέπειες από την πολιτική της» αναφέρει το Κομμουνιστικό Κόμμα σε σχετική ανακοίνωσή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον Περισσό, επιδίωξη της κυβέρνησης είναι «να κρύψει κάτω από το χαλί τα χιλιάδες κενά εκπαιδευτικών που προκύπτουν από τη συνεχιζόμενη πολιτική αδιοριστίας».

«Η κοροϊδία της κυβέρνησης πάει σύννεφο, γιατί με τις αλλαγές στις αναθέσεις των μαθημάτων, εκπαιδευτικοί θα διδάσκουν μαθήματα για τα οποία δεν έχουν ειδικευτεί. Η εξέλιξη αυτή οδηγεί το σχολείο χρόνια πίσω. Στην εποχή που τέσσερις-πέντε καθηγητές δίδασκαν όλα τα μαθήματα» σημειώνει.

Όσο δε για το «υποκριτικό», όπως το χαρακτηρίζει, ενδιαφέρον για τη μόρφωση των εφήβων, το ΚΚΕ θυμίζει ότι δύο χρόνια τώρα, και παρά τις τυμπανοκρουσίες, ούτε ένας μήνας ενισχυτικής διδασκαλίας δεν πραγματοποιήθηκε στα Γυμνάσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης