«Η οργή και η αγανάκτηση του λαού να γίνουν αγώνας και διεκδίκηση» ανέφερε ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης μιλώντας στην Ολομέλεια κατά τη συζήτηση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Χρ. Κατσιώτης, με επίκεντρο την εργατική πολιτική της κυβέρνησης ανέφερε πως αυτή « είναι ενταγμένη στην ενιαία στρατηγική διασφάλισης της κερδοφορίας του κεφαλαίου» και ζήτησε «η οργή και η αγανάκτηση του λαού να γίνει οργάνωση, αγώνας και διεκδίκηση για να υπάρξουν αποτελέσματα» γι’ αυτό πρόσθεσε «χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του δήμου Πάτρας που κάλεσε σε μαζικό παρών στο συλλαλητήριο του Σαββάτου στο Σύνταγμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόνισε πως το εμπόδιο στην κάλυψη των λαϊκών αναγκών είναι η καπιταλιστική ανάπτυξη που στο βωμό της σαρώνεται η ζωή των λαϊκών στρωμάτων. Επεσήμανε μεταξύ άλλων πως « οι αντιλαϊκοί νόμοι, οι αλλεπάλληλες μειώσεις μισθών, συντάξεων και δικαιωμάτων έχουν τις υπογραφές όλων των κυβερνήσεων με αποτέλεσμα η ευελιξία και οι μισθοί πείνας να είναι μόνιμη κατάσταση» και σημείωσε πως «οι αγώνες των εργαζομένων σε COSCO και e-food δείχνουν τη δύναμη των αγώνων» καλώντας «σε συμπόρευση με το ΚΚΕ για να εκφραστεί ισχυρή αμφισβήτηση της κυριαρχίας του κεφαλαίου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης