Κατσίκης: Δεν θα μας εμποδίσει ο Παπαχριστόπουλος να ρίξουμε την κυβέρνηση

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018, 10:20
Κατσίκης: Δεν θα μας εμποδίσει ο Παπαχριστόπουλος να ρίξουμε την κυβέρνηση
Την πρόθεση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να ρίξουν την κυβέρνηση πριν από την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών εξέφρασε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Κώστας Κατσίκης, ξεκαθαρίζοντας ότι η διαφοροποίηση του Θανάση Παπαχριστόπουλου αφορά μόνο σε προσωπική του άποψη.

«Ξεκαθαρίζουμε ότι, είτε αποσύρουμε την εμπιστοσύνη είτε ρίξουμε την κυβέρνηση, αυτό που θα κάνουμε είναι να αποτρέψουμε το σχέδιο της συμφωνίας να έρθει στη Βουλή και να κυρωθεί» σημείωσε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, συμπληρώνοντας: «Δεν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο να την ψηφίσουν κάποιοι άλλοι».

Κληθείς να απαντήσει στο γιατί δεν στήριξαν την πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας, διερωτήθηκε «έπρεπε να ρίξουμε από τότε την κυβέρνηση, ως εντολοδόχοι της Νέας Δημοκρατίας;».

Εστιάζοντας στη διαφοροποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλου στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών και συγκεκριμένα στην απόσυρση της εμπιστοσύνης του συγκυβερνώντος κόμματος στην κυβέρνηση, υποστήριξε ότι ο Θ. Παπαχριστόπουλος εξέφρασε διαφορετική άποψη, «δεν είπε ότι όταν έρθει εκείνη η ώρα, θα διαφωνήσει».

«Ο κ. Παπαχριστόπουλος έχει εκφράσει πολλές φορές διαφορετική άποψη από αυτήν του κόμματος, ποτέ όμως δεν διέρρηξε τις σχέσεις του με το κόμμα» συμπλήρωσε και εξήγησε ότι «ο κάθε βουλευτής έχει το δικαίωμα της προσωπικής άποψης».

«Έχει αποφασιστεί η στάση του κόμματος που θα κρατήσουμε σε αυτό το θέμα» δήλωσε και κατέληξε διερωτώμενος αν «μπορεί η στάση Παπαχριστόπουλου να εμποδίσει τον κ. Καμμένο», εκτιμώντας πως όχι.

Πληροφορίες από: ΑΝΤ1

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018, 11:26