Διευκρινήσεις για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την υπόθεσή Folli Follie δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπου μέσω ανακοίνωσης, τονίζει τα εξής:

«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δεν έχουν τίποτα απολύτως ούτε να φοβηθούν ούτε να κρύψουν» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή τις αναφορές σχετικά με την υπόθεση Folli Follie, σημειώνοντας ότι «Όλα αυτά θα αποδειχθούν στη Δικαιοσύνη. Η αλήθεια θα λάμψει και οι συκοφαντίες θα επιστρέψουν στους λασπολόγους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με περισσότερους από 4.000 νεκρούς, την πανδημία εκτός ελέγχου και την οικονομία σε πλήρη κατάρρευση, η ΝΔ για να διαφύγει από τα αδιέξοδα που δημιουργεί στη χώρα συνεχίζει να επενδύει πολιτικά σε χυδαίες προσπάθειες αντιπερισπασμού», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Δυστυχώς για τη ΝΔ το παραμύθι δεν έχει δράκο. Οι ισχυρισμοί του συνεργάτη των υπόδικων Κουτσολιούτσων είναι ασυνάρτητοι, έωλοι και συκοφαντικοί», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, υπογραμμίζοντας ότι «κανένας βουλευτής και κανένα κυβερνητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν προχώρησε σε οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία θα δημιουργούσε προσκόμματα στη διερεύνηση της πολύκροτης υπόθεσης της Folli Follie».

Φλαμπουράρης: «Καμία σχέση δεν είχα, ούτε έχω με την υπόθεση της Folli Follie»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για «νέα τρομακτικά ψεύδη» σχετικά με την υπόθεση Folli Follie κάνει λόγο ο βουλευτής Επικρατείας, συντονιστής ΕΠΕΚΕ και υπεύθυνος Χρηματοπιστωτικού Τομέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέκος Φλαμπουράρης.

«Με νέα τρομακτικά ψεύδη προσπαθούν να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και εμένα προσωπικά. Αυτό που υπεύθυνα δηλώνω είναι ότι καμία σχέση δεν είχα, ούτε έχω με την υπόθεση της Folli Follie», σημειώνει σε δήλωσή του.

«Δεν γνωρίζω κανένα από τα πρόσωπα της επιχείρησης και καμία επικοινωνία δεν είχα με κανέναν εξ αυτών, ούτε καν εκ του θεσμικού μου ρόλου ως υπουργού Επικρατείας», συνεχίζει και τονίζει:

«Η λάσπη που προσπαθούν να μου ρίξουν θα γυρίσει πίσω σε όλους όσους το επιδιώκουν. Οι αγωγές και μηνύσεις που ακολουθούν είμαι σίγουρος ότι θα τιμωρήσουν αυστηρά τους συκοφάντες και θα λάμψει η αλήθεια».

Χαρίτσης: Ουδέποτε είχα σχέση με την εταιρεία

Ουδεμία σχέση είχε ή έχει με την Folli Follie υπογραμμίζει με γραπτή του δήλωση ο Αλέξης Χαρίτσης, ενώ παράλληλα τονίζει πως  ουδέποτε είχε επαφή με τους διοικούντες ή εργαζόμενους σε αυτήν.

Η δήλωση Χαρίτση έρχεται σε συνέχεια αναφορών σε εσωτερική αλληλογραφία της Folli Follie στην οποία εμφανίζονται (κατά τους συντάκτες των email) δύο πρώην υπουργοί και δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για τις διαδικασίες που βρίσκονταν σε εξέλιξη το 2018, ενώ είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο της Folli Follie, προκειμένου να φρενάρουν τις αποκαλύψεις για την υπόθεση.

Ειδικότερα, η δήλωση του κ. Χαρίτση έχει ως εξής: 

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στο όνομά μου ως δήθεν ”εμπλεκόμενου” στην υπόθεση της εταιρείας FOLLI – FOLLIE: Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την εν λόγω εταιρεία και ουδέποτε είχα επαφή με τους διοικούντες ή εργαζόμενους σε αυτήν. Η οποιαδήποτε αναφορά στο όνομά μου είναι συκοφαντική για το πρόσωπό μου και θα λάβει την δέουσα νόμιμη απάντηση».

Μπαλαούρας: «Ουδέποτε παρεμπόδισα τον έλεγχο της υπόθεσης Folli Follie»

«Οι υπόνοιες και οι έωλοι και συκοφαντικοί ισχυρισμοί θα τεθούν στην κρίση της Δικαιοσύνης», τονίζει σε ανακοίνωσή του και ο Μάκης Μπαλαούρας, τ. βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Για μία ακόμη φορά η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί να σπιλώσει το όνομά μου, το κόμμα μου και την πολιτική μου διαδρομή» αναφέρει και προσθέτει:

»Οι υπόνοιες και οι έωλοι και συκοφαντικοί ισχυρισμοί σε βάρος μου θα τεθούν στην κρίση της Δικαιοσύνης, η οποία και στο παρελθόν σε αντίστοιχες επιθέσεις με δικαίωσε.

»Ουδέποτε παρεμπόδισα τον έλεγχο της υπόθεσης Folli Follie.

»Ουδέποτε επεδίωξα οποιοδήποτε προσωπικό όφελος από οποιαδήποτε δραστηριότητα και ιδίως κοινοβουλευτική, όπως αφήνεται συκοφαντικά να εννοηθεί.

»Και φυσικά, ουδέποτε έλαβα ούτε μισό ευρώ με οποιοδήποτε αντάλλαγμα, όπως επίσης συκοφαντικά αφήνεται να εννοηθεί.

»Είναι προφανές πως κάποιοι για ακόμη μία φορά επιχειρούν με μηχανορραφίες να στήσουν αβάσιμες συκοφαντίες, με πρόσχημα δωρεές σε δημόσια νοσοκομεία της περιφέρειάς μου. 

»Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να εμφανίσει ως δήθεν προσωπικό μου όφελος ή προσωπική μου απολαβή, τις δωρεές ύψους 80.000 ευρώ σε ιατρικά μηχανήματα που έγιναν απευθείας στα νοσοκομεία της Ηλείας, όπως άλλωστε και αντίστοιχη δωρεά από το ίδρυμα Μαρτίνου ύψους 50.000 ευρώ και οι οποίες δεν έγιναν εν κρυπτώ αλλά τις είχα ανακοινώσει δημοσίως στο σύνολο του τοπικού Τύπου.

»Τα υπόλοιπα ενώπιον της Δικαιοσύνης, στην οποία και θα προσφύγω.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης