Καμίνης: «Μεγάλο είναι το κύμα διεθνούς συμπαράστασης για τις πληγείσες περιοχές»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018, 17:49
Καμίνης: «Μεγάλο είναι το κύμα διεθνούς συμπαράστασης για τις πληγείσες περιοχές»
Μεγάλο είναι το κύμα διεθνούς συμπαράστασης για τις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές της ανατολικής Αττικής. Όπως ανάφερε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, που βρίσκεται σε εξέλιξη, ήδη έχουν εκφράσει τη στήριξή τους στην προσπάθεια του Δήμου Αθηναίων να συνδράμει σε Νέο Βουτζά, Μάτι και Κινέτα, οι δήμαρχοι της Σόφιας, του Βουκουρεστίου, των Τιράνων, των Σκοπίων, της Σμύρνης και της Φλωρεντίας.

Επίσης ο Δήμος Αθηναίων, μέσω του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών (15422), αλλά και του δικτύου του με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, θα συνεχίσει να συγκεντρώνει βοήθεια για τους πληγέντες.

«Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την αδυναμία διαχείρισης του κύματος ανθρώπινης προσφοράς τις ώρες αυτές. Για τον λόγο αυτό θα συνεχίσουμε να συγκεντρώνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για παροχή βοήθειας σε βάθος χρόνου. Οι πληγές που αφήνει πίσω της η πυρκαγιά είναι μεγάλες, ενδεχομένως μεγαλύτερες από όσο φαίνεται σήμερα. Οι πλημμύρες που έχουμε αυτήν την ώρα στο Μαρούσι και τα βόρεια προάστια το αποδεικνύουν περίτρανα», τόνισε ο κ. Καμίνης.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018, 17:49