«Τα αρμόδια υπουργεία, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και συνολικά η Πολιτεία βρέθηκαν απολύτως απροετοίμαστοι για τη φετινή αντιπυρική περίοδο» σημειώνει σε ανάρτησή του στο Facebook ο βουλευτής Επικρατείας και κοινοβουλευτικός τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Καμίνης.

Θυμίζοντας κατ’ αρχάς ότι την προηγούμενη εβδομάδα έγραφε πως «φέτος το καλοκαίρι η χώρα ζει μια τραγωδία δίχως τέλος, όσον αφορά τις πυρκαγιές», η σημερινή εξέλιξη στη Δυτική Αττική, με επίκεντρο τα Βίλια και το όρος Πατέρα, «αποτελεί μια τραγική επιβεβαίωση», σύμφωνα με τον Γ. Καμίνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν στη Βαρυμπόμπη έφταιγε η κλιματική αλλαγή και στην Εύβοια η αναζωπύρωση της φωτιάς και οι πολλές παράλληλες πυρκαγιές, για την τελευταία αυτή καταστροφή, που εξαφανίζει έναν ακόμα πνεύμονα πρασίνου της Αττικής, μπορούμε πια να μιλήσουμε τελεσίδικα: τα αρμόδια υπουργεία, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και συνολικά η Πολιτεία βρέθηκαν απολύτως απροετοίμαστοι για τη φετινή αντιπυρική περίοδο», υποστηρίζει ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.

Η ανάρτηση του οποίου καταλήγει ως εξής: «Η συνολική καταστροφή είναι εφιαλτικών διαστάσεων και η αδυναμία να αντιμετωπιστεί γίνεται πλέον εξοργιστική. Πρέπει να ανοίξει το συντομότερο η Βουλή για να αναζητηθούν, με επιμονή και θάρρος οι αδιαμφισβήτητες ευθύνες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης