Καμμένος προς Τσίπρα: «Κύριε πρωθυπουργέ μας εκτελέσατε - Αφαιρέσατε τη φωνή των ΑΝΕΛ από τη Βουλή»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019, 19:26
Καμμένος προς Τσίπρα: «Κύριε πρωθυπουργέ μας εκτελέσατε - Αφαιρέσατε τη φωνή των ΑΝΕΛ από τη Βουλή»
Επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με αφορμή τη διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, λέγοντας «Κ. πρωθυπουργέ μας εκτελέσατε - Αφαιρέσατε τη φωνή των ΑΝΕΛ από τη Βουλή».

«Ίσως και σήμερα θα δώσω την παραίτησή μου από βουλευτής» τόνισε ο κ. Καμμένος, κατά την ομιλία του στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την κύρωση του πρωτοκόλλου προσχώρησης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, και πρόσθεσε «αποφασίστηκε οι ΑΝΕΛ να μην έχουμε το δικαίωμα του λόγου, της συμμετοχής στις επιτροπές, το δικαίωμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας».

«Επί τέσσερα χρόνια στηρίξαμε το κυβερνητικό έργο, εκεί που μπορούσαμε και βάλαμε πλάτη και στο εξωτερικό. Συγχαρητήρια κ. Πρωθυπουργέ, το καταφέρατε. Πήρατε το κεφάλι μου και το πήγατε στον κ. Ερντογάν. Το επόμενο ταξίδι θα είναι στην κ. Μέρκελ. Ελπίζω να μην υπάρχει και τρίτο», ανέφερε.

«Είμαι 25 χρόνια στο κοινοβούλιο. Σε όλη μου τη ζωή ότι είχα να πω το έλεγα από το βήμα της Βουλής, ούτε εκβίασα, ούτε εκβιάστηκα. Μετά από τόσα χρόνια ήρθε η ώρα να εκτελεστώ», σημείωσε και απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρας τόνισε: «Εσείς κ. πρωθυπουργέ διαπράξατε αυτό το έγκλημα. Τι έγκλημα έκαναν αυτά τα παιδιά να βρεθούν στο δρόμο, γιατί μας κάνατε να σιωπήσουμε. Σήμερα τους λέτε πάρτε πόδι, τους στέλνετε στην ανεργία».

«Δεν παρακάλεσα κανέναν από τους ανεξάρτητους βουλευτές. Αυτοί είχαν πιο έντιμη στάση από εκείνους που με λαϊκή εντολή διαφορετική από εκείνη που είχαν, ανταλλάσσουν τους ψήφους τους με την υπουργική καρέκλα», τόνισε και σημείωσε πως ίσως και σήμερα παραιτηθεί από βουλευτής.

Παράλληλα, ο Πάνος Καμμένος προανήγγειλε τη διαγραφή του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Θανάση Παπαχριστόπουλου, μετά το πέρας της ομιλίας του στο Βουλή.

Δείτε την ομιλία του Πάνου Καμμένου:Η ανταπάντηση του Αλέξη Τσίπρα στον Πάνο Καμμένο:


Η τελευταία παρέμβαση του Πάνου Καμμένου:Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019, 19:52