«Ίσως λαμβάνω τελευταία φορά τον λόγο ως πρόεδρος της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, γιατί επεξεργάζονται τη διάλυσή μας», σημείωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, από το βήμα της Βουλής.

Συγκεκριμένα, μιλώντας κατά τη συζήτηση επί της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Καμμένος σημείωσε πως «πριν από λίγο ο πρόεδρος της Βουλής, σε συζήτηση με δημοσιογράφο, ανέφερε ότι εξετάζει το άρθρο 15 παράγραφος 3, το οποίο αναφέρει πως μια Κ.Ο. πρέπει να έχει πέντε βουλευτές, εκλεγμένους με το κόμμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν παραιτηθεί ο Παπαχριστόπουλος, θα τον αντικαταστήσει ο Κουίκ για να αποχωρήσει και να διαλυθεί η ΚΟ των ΑΝΕΛ» ανέφερε ο κ. Καμμένος, σημειώνοντας πως έτσι αποδεικνύεται, ότι «δεν ήταν τίποτα στημένο» αλλά και πως «δεν υπήρξε καμία συναλλαγή».

Όπως είπε «λυπάμαι πάρα πολύ κ. Τσίπρα, γιατί ήταν άκρως προσχεδιασμένο».

«Σε λίγες ώρες η Μακεδονία δεν θα είναι μία και μόνο ελληνική. Σήμερα γελάνε όλοι παρέα, Σλάβοι, Αλβανοί, ο κ. Κοτζιάς, οι 145 του ΣΥΡΙΖΑ και έξι… εφιάλτες που θα πουλήσουν αιώνων ιστορία και πολιτισμό, μία εθνική προδοσία», υπογράμμισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έξι εφιάλτες χρειάζεται ο κ. Τσίπρας και τους έχει βρει. Έξι, ίσως να έχει βρει και παραπάνω. Θα μιλάνε οι Έλληνες για την μαύρη νύχτα, για προδοσία ιστορίας αιώνων. Πολιτισμός δεν είναι να κόβεις ένα κομμάτι της χώρας σου και να τα πουλάς. Τα Ελγίνεια σου θυμίζουν κάτι φίλε Αλέξη; Αυτά μας τα άρπαξαν οι ξένοι», πρόσθεσε.

Όπως είπε, «οι αλυτρωτισμοί έχουν θεριέψει. Η συμφωνία αυτή μετατοπίζει το πρόβλημα μέσα στην Ελλάδα», παράλληλα, ανέφερε ότι «θα δουμε αεροπορικές βάσεις της Τουρκίας στη γειτονική χώρα, όταν μπουν στο ΝΑΤΟ».

Δείτε την ομιλία του Πάνου Καμμένου:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης