Πως δεν φοβάται αυτή η κυβέρνηση, διαμήνυσε ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής το βράδυ της Τρίτης υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά, πως «η συζήτηση δεν είναι μία συζήτηση που γίνεται χάρη, αλλά γίνεται με εντολή του πρωθυπουργού, που συγκρότησε την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας».

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου και επί τάπητος τίθεται η πρόταση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για σύσταση Προανακριτικής για τα εξοπλιστικά, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επεσήμανε: «Η Επιτροπή άνοιξε όλες τις υποθέσεις και τα αποτελέσματα αυτά συζητάμε σήμερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τη συζήτηση «δικαίωση» τονίζοντας «δεν τα φάγαμε μαζί, όπως έλεγε ο κ. Πάγκαλος».

O πρόεδρος των ΑΝΕΛ έστρεψε τα πυρά του κατά του ΠΑΣΟΚ λέγοντας «Οι αριθμοί της μίζας λέγατε ότι είναι αριθμοί τηλεφώνου» ενώ επιτέθηκε στον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, για το νόμο πει ευθύνης υπουργών, αλλά και στον Ευάγγελο Βενιζέλο και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση, πως «είναι προνομιακοί συνομιλητές του κ. Βενιζέλου».

«Το μαύρο χρήμα σε τράπεζες του εξωτερικού είναι συνεχές, δεν παραγράφεται» υπογράμμισε και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν δύο δρόμοι, ο δρόμος του εσταυρωμένου και των σταυρωτών. Εμείς διαλέξαμε τον πρώτο δρόμο. Εμείς δεν έχουμε βρώμικα στα συρτάρια μας, δεν έχουμε σκελετούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης