Tη συμβολή των καταδρομέων, «των επιλέκτων, που κατά την εκτέλεση του καθήκοντος έπεσαν υπέρ βωμών και εστιών», που με τη θυσία τους «μας δείχνουν ποιος είναι ο δρόμος αλλά και ο τρόπος για να κάνουμε την πατρίδα μας ισχυρότερη και την κοινωνία μας καλύτερη», εξήρε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στο ετήσιο μνημόσυνο πεσόντων καταδρομέων στο Ηρώο των Λ.Ο.Κ., στο Καβούρι Αττικής.

Ο κ. Καμμένος, σημειώνοντας ότι «έπεσαν για την Ελλάδα που μας ενώνει, υπερασπιζόμενοι το σύστημα αξιών μας, την Ελλάδα που σήμερα δέχεται μία ιδιαίτερα μεγάλη επίθεση από αυτούς που θέλουν την παγκοσμιοποίηση, την κατάρρευση των εθνών-κρατών, τη διάλυση των αξιών, την ισοπέδωση όλων», κατέστησε σαφές ότι «αυτή η πατρίδα δεν γονατίζει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ας στρέψουμε, λοιπόν, τη σκέψη μας σε όλους τους ήρωές μας, ας τους υποσχεθούμε να φτιάξουμε μια καλύτερη και ισχυρότερη πατρίδα. Θα τηρήσουμε την υπόσχεσή μας» διαβεβαίωσε.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συνοδευόταν από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, και τον Αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης