Την εκτίμηση ότι στη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας «τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα από την προηγούμενη φορά» εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης.

Σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους, με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο κ. Καλαφάτης αναφέρθηκε και στη δήλωση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για συναινετική εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και σημείωσε: «Είναι μια ιδιαίτερα θετική πρωτοβουλία και στάση ευθύνης, στο πλαίσιο της αντίληψης που υπάρχει για συναίνεση, σύνεση και συνεννόηση σε μια κρίσιμη καμπή. Να απαντήσουν τα πολιτικά κόμματα και να αντιληφθεί το καθένα την ευθύνη του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο κ. Καλαφάτης εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι: «Μεταβάλλει τη στάση του και δείχνει να έχει εμμονή, συγκεκριμένο στόχο. Δεν δείχνει σεβασμό στον θεσμό εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας».

Σε ερώτηση για την υπόθεση Χαϊκάλη, ο βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για «δυσώδη κατάσταση που προκαλεί θλίψη και αηδία στην κοινωνία. Η δικαιοσύνη έχει τον πρώτο λόγο. Απαξιώνεται όμως με όλα αυτά το πολιτικό σύστημα και είναι υποχρέωση όλων μας να προασπίσουμε και να ανυψώσουμε την αξιοπρέπεια, το κύρος και την αξιοπιστία των πολιτικών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης