Στις προσεχείς εθνικές εκλογές διακυβεύονται «η πορεία της οικονομίας, η σταθερότητα, η βελτίωση της καθημερινότητας, η διατήρηση της ανάκαμψης, η συνέχιση των προσπαθειών για ένα ισχυρότερο κοινωνικό κράτος», τονίζει ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης σε άρθρο του στην κυριακάτικη Kontranews, με τίτλο «Διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα».

Ο κ. Ζαχαριάδης σημειώνει ότι η κυβέρνηση πέτυχε πολλά εντός μνημονίου και επισημαίνει την ανάγκη μεγαλύτερης προσπάθειας σε ζητήματα που «δεν παίρνουμε καλό βαθμό», όπως η καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, η ενίσχυση και στήριξη των μεσαίων στρωμάτων και η βελτίωση της ποιότητας της εργασίας, των μισθών και των εργασιακών δικαιωμάτων. Υποστηρίζει ότι η επιλογή στήριξης της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη «είναι ψήφος στο παρελθόν, ψήφος στη χρεοκοπία, ψήφος στην επαναφορά της ακραίας λιτότητας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσθέτει ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση μιλά ήδη για απολύσεις, για επαναφορά του κανόνα 1 προς 5 στο δημόσιο, δηλαδή πέντε αποχωρήσεις για μία πρόσληψη, για το ξήλωμα των εργασιακών δικαιωμάτων και την επιβολή κοινωνικά ανάλγητων πολιτικών».

Καταλήγοντας, θέτει το ερώτημα: «Θέλουμε να γυρίσουμε πάλι πίσω σε όσα διέλυσαν την ελληνική κοινωνία ή θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά σε ένα ασφαλές και αισιόδοξο μέλλον;»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης