Ένας από τους νεότερους σε ηλικία υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, είναι ο 26χρονος Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας, γιος του γνωστού δημοσιογράφου Κώστα Χαρδαβέλλα, που συμμετέχει στον Συνδυασμό του Γιάννη Φωτηρόπουλου «ΣυνεχίΖουμε για το Παλαιό Φάληρο».

Υποψήφιος Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών σήμερα, ο Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά της πόλης που γεννήθηκε και μεγάλωσε, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στο Λονδίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σπούδασα Διαιτολογία στο Λονδίνο και όταν τελείωσα το 2015, όλοι μου έλεγαν “μείνε εδώ να δουλέψεις, πού θα γυρίσεις σε μια Ελλάδα διαλυμένη;”. Επέστρεψα αποφασισμένος να δώσω τη μάχη μου στη χώρα που αγαπώ και επειδή θεωρώ ότι η αλλαγή πρέπει να αρχίσει από τον καθέναν ξεχωριστά, από την οικογένεια, από την παρέα, από την γειτονιά, πήρα την απόφαση να δοκιμαστώ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, στο πλευρό του Γιάννη Φωστηρόπουλου, του φυσικού διαδόχου ενός από του σπουδαιότερους Δημάρχους που πέρασαν από τη χώρα μας, του κ. Διονύση Χατζηδάκη», εξηγεί ο ίδιος ενώ αναφερόμενος στην αναγνωρισιμότητα που του εξασφαλίζει το επίθετο Χαρδαβέλλας, λέει: «Είμαι περήφανος για το όνομά μου, αλλά δεν θέλω να με ψηφίσει κανένας με κριτήριο το ότι λέγομαι Χαρδαβέλλας. Ζητάω από όλους να διαβάσουν το βιογραφικό μου, να ακούσουν το όραμά μου για το Παλαιό Φάληρο και εάν κρίνουν ότι αξίζω την ψήφο τους, μόνο τότε να μου την δώσουν».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

– Είμαι 26 χρονών, γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στο Παλαιό Φάληρο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Είμαι υποψήφιος Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών

– Σπούδασα Διαιτολογία στο King’s College του Λονδίνου

– Πρώτο Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Liverpool

– Δεύτερο Μεταπτυχιακό στην Εκτίμηση και Διαχείριση Επαγγελματικού, Περιβαλλοντικού

και Φαρμακευτικού Κινδύνου από την Ιατρική σχολή του ΕΚΠΑ

– Αποφοίτησα από το Λεόντειο Λύκειο Νέας Σμύρνης

– Μιλάω άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά

– Εργάστηκα στα νοσοκομεία Guy’s και Saint Thomas’ του Λονδίνου

– Συνεργάζομαι με Διαιτολογικό γραφείο

– Διδάσκω Διαιτολογία

– Αρθρογραφώ σε περιοδικά και site και έχω εκδώσει δύο βιβλία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης