«Η ΝΔ επιβεβαιώνει συνεχώς τους δικούς μας φόβους. Ότι δεν έχουν σχέδιο και δεν έχουν πρόγραμμα. Δεν έχουν σχέδιο στην Οικονομία, άσχετα αν επιμένουν ότι πάνε καλά τα πράγματα, θα φανεί όχι στις πρώτες 100 ημέρες. Αυτό είναι ένα μεγάλο παραμύθι.. κατά την άποψη μας δεν έχει κανένα σχέδιο και αυτό θα φανεί τον Ιανουάριο του 2020» είπε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος.

Το ίδιο δείχνει, σύμφωνα με τον κ. Βελόπουλο, και η στάση της ΝΔ και σε άλλα θέματα, όπως το θέμα των διαδικασιών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και στο μεταναστευτικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο εισηγητής τους έλεγε, ότι θέλουν τρεις ψηφοφορίες και μία τέταρτη. Αργότερα ο κ. Γεραπετρίτης είπε πως χρειάζονται 151. Ας αποφασίσουν τι θέλουν και ποιον θέλουν για να το συζητήσουμε σοβαρά. Ουσιαστικά διακωμωδούμε την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας και πρέπει η ΝΔ να σοβαρευτεί στο θέμα αυτό» είπε ο κ. Βελόπουλος και πρόσθεσε ότι «δεν σχέδιο (ΝΔ) στο θέμα των λαθροεισβολέων. Επιμένω να το λέω γιατί είναι μία εισβολή», ανέφερε.

Κληθείς να σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν άνοδο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, ο κ. Βελόπουλος είπε ότι δεν συνηθίζει να σχολιάζει δημοσκοπήσεις τις οποίες θεωρεί ότι είναι εργαλεία και ο καθένας τα χρησιμοποιεί όπως θέλει, αλλά τόνισε ότι «όλα αυτά που γίνονται αποτυπώθηκαν στη χθεσινή δημοσκόπηση. Είναι μία πραγματικότητα. Ευχαριστώ τον ΣΚΑΙ που αποτύπωσε πραγματικά, την πραγματική εικόνα. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ανεβαίνει συνεχώς».

Άσκησε επίσης κριτική στην κυβέρνηση, γιατί «χθες αρνήθηκε να καταψηφίσει την είσοδο της Αλβανίας, αλλά κυρίως των Σκοπίων στην ΕΕ στο ψήφισμα Μακρόν. Θα πω το εξής! Γνωρίζαμε ότι είναι αδερφό κόμμα με το VMRO (η ΝΔ), το γνωστό σοβινιστικό κόμμα των Σκοπίων. Δε γνωρίζαμε όμως ότι θα ψήφιζαν και αντεθνικά», είπε ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης