«Δεν υπάρχει καμία απαγόρευση. Υπάρχει μόνο η συνείδηση των βουλευτών και η πλήρης συναίσθηση της ευθύνης του ρόλου του βουλευτή που επιτάσσουν οι καιροί» δηλώνει, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, Κώστας Τσιάρας, ερωτηθείς για το αν υπάρχει ή όχι απαγόρευση σε βουλευτές να παρευρεθούν στο συλλαλητήριο.

Συνεχίζοντας, διευκρινίζει ότι «ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε σε όλα τα στελέχη ότι μπορούν να εκφραστούν χωρίς περιορισμούς, στο βαθμό βέβαια που δεν προσβάλουν και δεν προκαταβάλουν με τη στάση τους τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων του κόμματος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τα λοιπά, ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ επαναλαμβάνει ότι «η κυβέρνηση οφείλει να εκφράζεται ενιαία με μια θέση, η οποία θα πρέπει να απηχεί τις απόψεις και των δύο κυβερνητικών εταίρων» και αναφερόμενος στη ΝΔ σημειώνει ότι «όταν προκύψει ενιαία πρόταση από την κυβέρνηση θα περάσει από τα θεσμικά όργανα του κόμματος και θα τηρηθεί απαρέγκλιτα από όλους τους βουλευτές».

Μιλώντας για το πολυνομοσχέδιο, ο κ. Τσιάρας ισχυρίζεται ότι «αν ήταν κυβέρνηση η ΝΔ δεν θα υπήρχε 3ο μνημόνιο, η χώρα θα είχε βγει στις διεθνείς αγορές και η κανονικότητα στην οικονομία θα είχε αποκατασταθεί από το 2015».

Αναφερόμενος στην πιθανότητα εκλογών το 2018 ο γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ υποστηρίζει ότι «ο κ. Τσίπρας σύντομα θα πιει το ποτήρι των εκλογών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχολιάζοντας ρεπορτάζ κυριακάτικης εφημερίδας που μέσω εγγράφου επέρριπτε τις ευθύνες για την οικονομία στην κυβέρνηση Καραμανλή, ο κ. Τσιάρας δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «στο έγγραφο της τράπεζας ΤτΕ δεν περιγράφονται πολιτικές ευθύνες και όσοι το διαβάζουν διαφορετικά στην καλύτερη περίπτωση σφάλουν στη χειρότερη προσπαθούν αν δημιουργήσουν εντυπώσεις».

Τέλος, εκφράζει την πεποίθηση ότι η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη στις εκλογές, ωστόσο επαναλαμβάνει ότι «η ΝΔ θα αναζητήσει ευρύτερες συγκλίσεις» και αναφερόμενος στη Φώφη Γεννηματά δηλώνει: «Δεν πιστεύω ότι μια νέα και σύγχρονη πολιτικός θα επιλέξει να αυτοεξαιρεθεί από την ιστορική πρόκληση μιας μεγάλης εθνικής προσπάθειας».

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης