Στους πολίτες και συγκεκριμένα στην προτεραιότητα που πρέπει να δοθεί στη βελτίωση των υπηρεσιών προς αυτούς εστίασε κατά την ομιλία του στο 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής,  λέγοντας πως αυτός είναι ο στόχος της κυβέρνησης.

Ο υπουργός Μεταφορών έφερε σαν παράδειγμα τη μέχρι τώρα λειτουργίας του υπουργείου εξηγώντας πως «έφερε την αντιμετώπιση από τη μπαχαλοποίηση που επικρατούσε στην έκδοση αδειών οδήγησης μέχρι την απαράδεκτη κατάσταση που έχουμε στη Θεσσαλονίκη με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι στόχοι όμως έχουν μικρή σημασία αν δεν υπηρετούμε συγκεκριμένες αρχές», είπε ο Κώστας Καραμανλής και πρόσθεσε «εμείς δεσμευόμαστε απέναντι στη νέα γενιά για αξιοκρατία, διαφάνεια, ποιότητα, ανοικτό μυαλό με άνοιγμα στη καινοτομία και σεβασμό στο δημόσιο χρήμα…Βλέπουμε ότι οι νέοι γυρνάνε την πλάτη στους πολιτικούς και στην πολιτική. Γίνεται πολύ πιο δύσκολο στις μέρες μας να κερδίσεις και να πείσεις τους νέους ανθρώπους. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει συστηματική προσπάθεια για να έχει ουσιαστική σχέση η πολιτική με την νέα γενιά και είναι μία σχέση που βασίζεται στην ειλικρίνεια».

Τέλος απευθυνόμενος προς το νεανικό κοινό της αίθουσας σημείωσε: «Εσείς πρέπει να διαδραματίσετε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική…Οι ονεδίτες είσαστε οι πρεσβευτές της νέας γενιάς στην πολιτική».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης