Την πεποίθησή του ότι η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα θα στείλουν «ηχηρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής», εξέφρασε από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Κώστας Δέρβος.

Ο κ. Δέρβος πραγματοποίησε περιοδεία στην πόλη την Πέμπτη και την Παρασκευή και έδωσε σειρά συνεντεύξων σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς της πόλης. «Η καρδιά της Βόρειας Ελλάδας», δήλωσε ο κ. Δέρβος, «θα στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας την κυβέρνηση που αψήφησε την ετυμηγορία των Βορειοελλαδιτών με τόση θρασύτητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως υπογράμμισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, «οι κάλπες τόσο των αυτοδιοικητικών εκλογών όσο και των ευρωεκλογών του Μαΐου πρέπει να αποτελέσουν συγκοινωνούντα δοχεία και να μας αναδείξουν θριαμβευτές. Η Θεσσαλονίκη πρέπει να δώσει τον παλμό για τις νίκες που έρχονται».

Στη Θεσσαλονίκη ο κ. Δέρβος συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων και στη συνέχεια με μέλη του ΔΣ από το Άλμα Ζωής. Έπειτα συζήτησε με τον Στράτο Μανικάκη από τη ΔΕΔΔΗΕ, ενώ περιηγήθηκε στα γραφεία της εταιρείας. Επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ζητήματα που απασχολούν την επιχειρίηση, καθώς και ο ίδιος ανήκει στον συγκεκριμένο επαγγελματικό κλάδο.

Στη συνέχεια, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αστυνομικούς εν δράσει, αλλά και με την Ένωση Στρατιωτικών Συλλόγων Πολυτέκνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ήταν επίσης κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης για την αυτοδιοίκηση, ενώ μετά το πέρας της βρέθηκε με νέους στο κέντρο της πόλης.

Επιπλέον, πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και στη συνέχεια έκανε βόλτα σε κεντρική αγορά προκειμένου να συνομιλήσει με επιχειρηματίες της πόλης.

Επιπρόσθετα επισκέφθηκε το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, εκφράζοντας το σεβασμό του για την ιστορία της απελευθέρωσης της Μακεδονίας, ενώ συναντήθηκε και με αυτοδιοικητικά στελέχη της Πυλαίας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης