Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, σήμερα το πρωί με γραπτή του δήλωση.

«Η δημιουργική προσπάθεια που ξεκινάμε είναι η απαρχή για τη συγκρότηση της παράταξης που φιλοδοξούμε να ηγηθεί στον προοδευτικό κόσμο της χώρας. Τα κόμματα τα γεννούν οι κοινωνικές ανάγκες και όχι οι φιλοδοξίες• και στη χώρα μας οι ανάγκες είναι πολλές. Είναι η ανάγκη των πολλών, έπειτα από οκτώ χρόνια κρίσης, που αναζητεί απαντήσεις και χρειάζεται επειγόντως λύσεις» αναφέρει ο κ. Ανδρουλάκης, επισημαίνοντας ότι το πολιτικό σύστημα δεν κατάφερε να θωρακίσει εγκαίρως τη χώρα και στη συνέχεια ένα μεγάλο τμήμα του επένδυσε στη κοινωνική απελπισία, στον διχασμό και όχι στην εθνική συνεννόηση, στη ρεαλιστική αντιμετώπιση της νέας κατάστασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Δημοκρατία μας χρειάζεται μια παράταξη που θα σέβεται τους θεσμούς, που θα τη μπολιάσει με σύγχρονες ιδέες και νέο ήθος. Μια παράταξη που θα συγκρουστεί με τη δημαγωγία και το πελατειακό κράτος. Μια παράταξη που θα αγωνιστεί για τη δημιουργία νέων και πολλών ευκαιριών για όλους, με αξιοκρατία και σεβασμό στους αγώνες και τις θυσίες του ελληνικού λαού. Μια παράταξη με αυτόνομη πολιτική δράση. Μια παράταξη που θα νοιάζεται για τη γενιά των γονιών μας και θα οραματίζεται για τη γενιά των παιδιών μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Συνεχίζοντας απηύθυνε κάλεσμα στους προοδευτικούς πολίτες της χώρας για συμμετοχή στη νέα προσπάθεια, ώστε να στεφθεί με επιτυχία και να μην εξελιχθεί σε μια ευκαιριακή συγκόλληση δυνάμεων.

«Η αλλαγή δεν θα έρθει αν περιμένουμε κάποιους άλλους να τη φέρουν. Ο ελληνικός λαός χρειάζεται αξιοπρέπεια και ευημερία. Κυρίως όμως χρειάζεται να θυμηθεί ότι το όνειρο μπορεί να σβήσει από τον ορίζοντα μας, την παρακμή και τη μιζέρια» καταλήγει ο κ. Ανδρουλάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης