«Υπάρχουν ακόμα προϋποθέσεις για εκλογή Προέδρου»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014, 05:40
«Υπάρχουν ακόμα προϋποθέσεις για εκλογή Προέδρου»
Τον Μανώλη Γλέζο συγχαίρει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης αναφορικά με την τοποθέτηση του βετεράνου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη δήλωση των βουλευτών Οδυσσέα Βουδούρη και Θεόδωρου Παραστατίδη.

«Το να υιοθετείς άκριτα την οποιαδήποτε καταγγελία και να την κάνεις πολιτικό όπλο κάνει κακό και στον ίδιο που χρησιμοποιεί αυτές τις μεθόδους» τονίζει ο κ. Μιχελάκης και προσθέτει:

«Υπάρχουν φωνές στην αντιπολίτευση που ακόμη έχουν λογική. Θα ήθελα στο σημείο αυτό, να αναφέρω τον Μανώλη τον Γλέζο, ο οποίος μετά την τελευταία άθλια παρέμβαση που έκαναν οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές κατά συναδέλφων τους, τοποθετήθηκε δημόσια και είπε ότι αυτά δεν ταιριάζουν στη λογική της Αριστεράς και παρότρυνε το κόμμα του να μη τους βάλει στις λίστες για υποψήφιους βουλευτές, όποτε γίνουν οι εκλογές. Βέβαια, το ποιοι θα είναι υποψήφιοι στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ είναι θέμα του προέδρου τους και των οργάνων τους, δεν μας αφορά, όμως θέλω να συγχαρώ τον Μανώλη τον Γλέζο για την τοποθέτησή του αυτή».

Ο βουλευτής της ΝΔ εκτιμά ότι «η αριθμητική της Βουλής το επιτρέπει, δηλαδή υπάρχουν ακόμη προϋποθέσεις» για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. «Θα κάνουμε υπομονή έως τις 29 του μηνός για το τελικό αποτέλεσμα» προσθέτει.

Παράλληλα, ο κ. Μιχελάκης αποκλείει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να υπάρξει άλλος υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην τρίτη ψηφοφορία.

«Όχι. Το λέω κατηγορηματικά, το έχει πει κατηγορηματικά ο πρωθυπουργός. Η υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα είναι εξαιρετική υποψηφιότητα. Δεν έχω ακούσει όλο αυτό το διάστημα στον δημόσιο διάλογο που έχει γίνει, από κανένα κόμμα, καμιά πολιτική παράταξη, το παραμικρό κατά της υποψηφιότητας του Σταύρου Δήμα» σημειώνει.

Ο βουλευτής της ΝΔ κατηγορεί για «αδιαλλαξία τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις άλλες δυνάμεις της αντιπολίτευσης, που ουσιαστικά τις απομονώνει πολιτικά και ειδικά από την κοινωνία, η οποία αυτή τη στιγμή σε όλες τις δημοσκοπήσεις που έγιναν δείχνει ότι δεν πιστεύει πως η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες θα ήταν λύση στα όποια προβλήματα».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014, 05:40