Όπως δηλώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου κ. Ανδρέας Βασιλόπουλος, οι υποψήφιοι του συνδυασμού του έχουν επιλεγεί «με γνώμονα το ήθος, τη θετική τους προσωπικότητα» κι άλλα παρόμοια.

Ωστόσο, όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις στις οποίες έχει προβεί η υποψήφια δημοτική σύμβουλος, η οποία κατεβαίνει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη του κ. Βασιλόπουλου «Δύναμη Ανάπτυξης» κα Μαρικαίτη Αλβέρτη, το «ήθος και η θετική προσωπικότητα» εξαντλούνται στους ύμνους για τον χουντικό και καταστολέα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου Ν. Ντερτιλή, καταδικασμένου μάλιστα σε ισόβια για ανθρωποκτονίες και συμμετοχή στο πραξικόπημα της 21ης Απριλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι απορίας άξιον αν ο κ. Βασιλόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες τελευταίως προσχώρησε στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, γνωρίζει τις διαδικτυακές δραστηριότητες της κας Αλβέρτη και ποιους εκθειάζει πολιτικώς.

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί το αν πασίγνωστος ηθοποιός ο οποίος έχει, σύμφωνα με την παράταξη του κ. Βασιλόπουλου, δηλώσει υποστηρικτής της υποψηφιότητάς του, γνωρίζει τα λεγόμενα της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: irafina.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης