Να ψηφίσουν με γνώμονα τη λογική και όχι τον θυμό κάλεσε τους πολίτες ο Γιώργος Καρατζαφέρης, στο μήνυμά του για την Πρωτομαγιά, «ημέρα των εργατών» και «του έρωτα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Η Πρωτομαγιά είναι η ημέρα των εργατών. Αλλά είναι και η ημέρα της ευαισθησίας. Είναι η ημέρα του έρωτα. Είναι η πρώτη μέρα του Μάη. Εμείς οι πολιτικοί, δυστυχώς, τα ακουμπάμε όλα στο “σκουπιδοφάγο” της καθημερινότητας και της σκοπιμότητας» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα, είναι μία ευκαιρία. Μία χειρονομία αγάπης. Ένα τριαντάφυλλο σε όλες τις γυναίκες, σε αυτές βέβαια που είναι εδώ στον τίμιο και καλό αγώνα, αλλά και σε όλες τις γυναίκες του κόσμου. Χωρίς τις γυναίκες δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτε σε αυτόν τον κόσμο. Πάντα και παντού ήταν πρωταγωνίστριες» πρόσθεσε.

Ο κ. Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στο μεταναστευτικό, επέκρινε την τακτική Χρυσοχοΐδη: «Η πολιτική του κ. Χρυσοχοΐδη με τους μετανάστες μεταφέρει απλώς προσωρινά το πρόβλημα από την Ομόνοια σε κάποιες άλλες περιοχές στην Αθήνα. Η λύση είναι μία: να φύγουν. Και θα φύγουν την επόμενη μέρα που θα είμαστε εμείς στην κυβέρνηση».

Όσον αφορά στις κάλπες της ερχόμενης Κυριακής, τόνισε: «Υπάρχει ένας θυμός. Δικαιολογημένος θυμός. Όμως, αυτός ο θυμός θα είναι κακός σύμβουλος στην κάλπη. Πρέπει να ψηφίσουμε με λογική. Το βράδυ δεν θα χρειαστούμε τσαμπουκά. Θα χρειαστούμε μυαλό. Και θα χρειαστούμε πολύ περισσότερο μυαλό απ’ ό, τι έχει επιδείξει η πολιτική όλα αυτά τα χρόνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης