Με ομιλία της προέδρου της Βουλής και υποψήφιας του κόμματος στην Α’ Αθήνας, Ζωής Κωνσταντοπούλου, ξεκινά τη λειτουργία του (Παρασκευή, 8.30 μμ) το κεντρικό προεκλογικό περίπτερο της Λαϊκής Ενότητας στην Αθήνα, στο κέντρο της Αθήνας.

Ακόμη, το Σάββατο, οι νέοι της Λαϊκής Ενότητας διοργανώνουν φεστιβάλ στην πλατεία Αγίων Ασωμάτων στο Θησείο, με ομιλητές την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Πέτρο Παπακωνσταντίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας θα επισκεφτεί αύριο, ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, το ΕΠΑΛ Κορυδαλλού. Ο Π. Λαφαζάνης θα φτάσει στο σχολείο, που βρίσκεται στην οδό Καραολή και Δημητρίου 68 – 70 στις 9.30 π.μ..

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και στις 12 το μεσημέρι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα παρουσιάσει το νέο βιβλίο του Νίκου Ιγγλέση με τίτλο «Η επανάσταση του GREXIT – Το σχέδιο», με συμπαρουσιαστές τη Μαρία Νεγρεπόντη – Δελιβάνη, πρώην Πρύτανη του πανεπιστημίου Μακεδονίας και Καθηγήτρια Οικονομικών και υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, Κωνσταντίνο Γρίβα, Γεωπολιτικό Αναλυτή και Λεωνίδα Βατικιώτη, Οικονομολόγο – Δημοσιογράφο. Η παρουσίαση θα γίνει στην Αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20, 1ος Όροφος.

Το Σαββατοκύριακο, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα περιοδεύσει στην Κρήτη. Συγκεκριμένα το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στο Ηράκλειο, ενώ την Κυριακή θα επισκεφτεί τα Χανιά. Το απόγευμα της Κυριακής θα επιστρέψει στην Αθήνα και το βράδυ της ίδιας μέρας θα δώσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης