Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ στο προσχέδιο του προϋπολογισμού κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για παραπληροφόρηση.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι το 2014, η χώρα θα επιτύχει, για δεύτερη χρονιά, υψηλό πρωτογενές πλεόνασμα, θα παρουσιάσει, μετά από έξι χρόνια βαθιάς ύφεσης, θετικό ρυθμό οικονομικής μεγέθυνσης, ενώ επέστρεψε, μετά από τέσσερα χρόνια, στις διεθνείς αγορές κεφαλαίου για μεσο-μακροπρόθεσμο δανεισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν δεν τους βολεύει η αλήθεια, τόσο το χειρότερο για την αλήθεια…», δήλωσε η κα Βούλτεψη αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «εκεί που μας χρωστάγανε, ζητάνε και το βόδι» και συμπλήρωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει συνεχώς έξω στις προβλέψεις του.

Συγκεκριμένα σημείωσε ότι φέτος η κυβέρνηση έχει ενσωματώσει στην εκτέλεση του προϋπολογισμού την καταβολή «κοινωνικού μερίσματος» (525 εκατ. ευρώ), την ενίσχυση αποδοχών και συντάξεων δικαστικών και στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εν ενεργεία και συνταξιούχων (541 εκατ. ευρώ), καθώς και την επίπτωση από τη μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης και τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης