Πολιτικό σεισμό προκαλούν οι βαριές καταγγελίες του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου για απόπειρα χρηματισμού του βουλευτή του κόμματός του Παύλου Χαϊκάλη, ώστε να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Πολιτική θύελλα από τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου για απόπειρα χρηματισμού του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη
Η πολιτική θύελλα ξεκίνησε από νωρίς το πρωί της Παρασκευής και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με τη Δικαιοσύνη να καλεί ως ύποπτο τον Γιώργο Αποστολόπουλο, πρώην στέλεχος της Deutsche Bank, φερόμενο ως δράστη της απόπειρας δωροδοκίας, και τον πρωθυπουργό να καταθέτει μήνυση κατά του Παύλου Χαϊκάλη.

Το απόγευμα της Παρασκευής (18.39) αναρτήθηκε στο blog της «Ζούγκλας» η επίμαχη συνομιλία 32 λεπτών μεταξύ των κ. Χαϊκάλη και Αποστολόπουλου. Aφού ακούσαμε με προσοχή τη συζήτηση και τα όσα διημείφθησαν μεταξύ των δύο ανδρών, θεωρήσαμε ότι οφείλουμε να θέσουμε στην κρίση των πολιτών τον ακόλουθο διάλογο:

Γ.Α: Γιώργος Αποστολόπουλος/Π.Χ: Παύλος Χαϊκάλης
Ακολουθεί η απομαγνητοφωνημένη συνομιλία:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Τι απαντά ο Γιώργος Αποστολόπουλος

Σε δήλωσή του ο κ. Αποστολόπουλος τονίζει ότι είναι «στην άμεση διάθεση της Δικαιοσύνης για την αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικότητας. Όλα στο φως· χωρίς μοντάζ συρραφές και μηχανορραφίες».

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης