«Παρά τη μεγάλη προσπάθεια να γίνουμε σοφότεροι, γύρω από το κυβερνητικό έργο της Νέας Δημοκρατίας σε σχέση με το λαθρομεταναστευτικό, την οικονομία και τα υπόλοιπα θέματα της χώρας, δυστυχώς με τη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού δεν γίναμε σοφότεροι»» υποστηρίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, αναφερόμενος στη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού.

«Το μόνο “καινούριο” που μας είπε είναι: Πρώτον, για τον Έβρο η φράση “άλλο συνοριακή διαφορά και άλλο τεχνική διαφορά” και δεύτερον ότι δεν θα γίνουν εκλογές και ανασχηματισμός, που για τη δεύτερη είδηση είμαστε βέβαιοι ότι μπορεί και να μην ισχύει κιόλας» καταλήγει ο κ. Βελόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξάλλου με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και αναφερόμενη στο ζήτημα του Έβρου κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «απομονώνει τη συζήτηση γύρω από το φερόμενο “fake news” περί εισβολής σε ελληνικό έδαφος, προσπαθώντας έτσι να στήσει παγίδα στην αντιπολίτευση, διότι κατ’ αυτήν όποιος λέει το αντίθετο “παίζει το παιχνίδι της Τουρκίας”».

Η Ελληνική Λύση υποστηρίζει: «Η μεγάλη εικόνα όμως ποια είναι; Το γκριζάρισμα του Έβρου και η μετατροπή του σε “νέα Ίμια”. Αυτό προσπάθησε να κρύψει επί εβδομάδες ο Υπουργός Εξωτερικών, αυτό είναι που πρέπει να αποτραπεί σε εθνική βάση, από όλους τους Έλληνες ενωμένους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης